Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Eleftheria Margariti

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Eleftheria Margariti last won the day on Ιούλιος 3 2015

Eleftheria Margariti had the most liked content!

Contact Methods

  • Website
    http://www.findhere.gr/findhere/ms-general.do?companyId=29594

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Νέα Ιωνία
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.609 profile views

Eleftheria Margariti's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

10

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγώ θα έλεγα πως για να λύσουν αυτό το πρόβλημα να δουλευανε κ το Σάββατο!! Που είναι ετσι κ αλλιώς κλειστα...
  2. Πόσο τραγικό κράτος.....πόσο τραγικές καταστάσεις.... γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σωστά? Τι παρατάσεις και βλακείες μωρά είμαστε? Είτε κατάργηση τώρα που ακόμη έχουν δώσει εξετάσεις λίγα άτομα είτε τέλος στις άδειες. Με την παράταση τι θα καταφέρουν? Να μην δώσει κανείς περιμένοντας την επόμενη παράταση! Έχω να πω πολλά ....αλλά σταματώ εδώ.
  3. Δηλαδή τι δεν καταλαβαίνουμε? Για να εκδίδουμε πιστοποιητικά πρέπει να δώσουμε εξετάσεις. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! Και δεν θέλω σχόλια! Γιατί στην Ελλάδα η οριστική ημερομηνία λήξης δεν θέλουμε να σημαίνει τίποτα! Αξίωμα!
  4. Να σας κάνω και εγώ μια σχετική ερώτηση. Στον Πειραιά σε πολύ παλιό σχέδιο υπάρχει οικόπεδο άρτιο μη οικοδομήσιμο διότι δεν έχει πρόσωπο ούτε 5 μέτρα. Στο οικόπεδο το 2006 έγιναν κάθετες ιδιοκτησίες. Αυτό είναι νόμιμο? Η σύσταση ισχύει? Φυσικά όλοι έχουν κάνει αυθαίρετα και το θέμα είναι να δεχτώ το συμβόλαιο της σύστασης ή να τους πω πως είναι άκυρο? Δεν ξέρω τι να κάνω! Ευχαριστώ
  5. Μηχανικαρες μου ,ας μην κάνουμε όνειρα, αφού έχετε απορίες σίγουρα δεν έχετε μέσον, και αφού δεν έχετε μέσον δεν προβλέπεται να σας προσλάβουν! Πρώτη φορά παντως βλέπω να διαφημίζεται τόσο μια προκυρηξη!
  6. Ωραίο το προγραμματάκι αλλά είναι πολύ βασικό. Θα πρότεινα να προσθέσετε και άλλες πληροφορίες όπως αν χρειάζεται τοπογραφικό εντός εκτός σχεδίου αν θα βγει άδεια ή όχι , τι έξτρα αμοιβές προκύπτουν και έναν οδηγό για τις τιμές που μπορεί να συμπληρωθούν σύμφωνα με τις νομοθεσίες. ένα λινκ που να οδηγεί στα σημερινά λ για να μπορεί κανείς να τα βρίσκει άμεσα να γράφει κάπου ποιες είναι οι ελάχιστες μέρες θα μπορούσε επίσης να υπολογίζει κρατήσεις και φεμ ενώ νομίζω πως θα έπρεπε να υπολογίζει ξεχωριστά την νόμιμη και την συμφωνηθείσα. Ξέρω πως είναι πολλά αλλά αν έχετε διάθεση για να το εξελίξετε αυτά νομίζω χρειάζονται. Έχω δει να γίνονται πολύ ωραίες δουλειές που ξεκίνησαν από μια απλή εφαρμογή Όπως και να έχει μπράβο σας που βοηθάτε τους συναδέλφους σας!
  7. Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας!!! Θέλω να τακτοποιήσω ένα δωμάτιο στο δώμα. Στην σύσταση όλα τα τετραγωνικά του ορίζονται ως οριζόντια ιδιοκτησία αλλά όλο το υπόλοιπο δώμα (ταράτσα) είναι κοινόχρηστο (κατά τον κανονισμό πάντα). Από κατασκευής, στην ιδιοκτησία αυτή, προσαρτήθηκε ένα τμήμα του διαδρόμου που οδηγεί στην ταράτσα και ένα τμήμα της ταράτσας. Αυτά τα επιπλέον τετραγωνικά δεν φαίνονται πουθενά ούτε στα συμβόλαια ούτε στην σύσταση (δυστυχώς). Η ιδιοκτήτρια θέλει να το τακτοποιήσει και να κάνει χρησικτησία στο υπόλοιπο τμήμα. Εγώ μπορώ να της το τακτοποιήσω πρώτα χωρίς την συναίνεση των υπόλοιπων συνιδιοκτητών? Η μπορεί να γίνει χρησικτησία χωρίς την τακτοποίηση και μετά , ως δική της ιδιοκτησία να τακτοποιηθεί? Εκτός από το να θεωρηθεί, στην χειρότερη περίπτωση, άκυρη η τακτοποίηση, θα έχω κυρώσεις ως μηχανικός αν τελικά το τακτοποιήσω τώρα παρόλο που είναι κοινόχρηστο τμήμα?
  8. Συνάδελφε πολύ ωραία ιδέα αλλά υπάρχει αυτό το block που το ενημερώνουν συνέχεια... ρίξτε μια ματιά εδώ http://poleonomia.blogspot.gr/
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.