Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kalaglyk

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

kalaglyk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να μου απαντήσετε. Δυστυχώς , οι σελίδες που μου προτείνεται αναφέρονται κυρίως σε τοίχο trombe και όχι σε " τοίχο νερού " . Τα βασικά χαρακτηριστικά του " τοίχου νερού " (για την ακρίβεια τοίχος θερµικής αποθήκευσης , που είναι κατασκευασµένος από πλαστικά ή μεταλλικά στεγανά δοχεία, που περιέχουν νερό, πίσω από µια γυάλινη επιφάνεια νοτίου προσανατολισµού.) τα έχω βρει. Δεν έχω βρει περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή και τον υπολογισμό του. Σας ευχαριστώ και πάλι.
  2. Καλησπέρα, είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ Σερρών. Έχω ξεκινήσει την εκπόνηση της πτυχιακής μου εργασίας , με θέμα "βιοκλιματική κατοικία" . Διάβασα πως στα συστήματα ηλιακού κέρδους και συγκεκριμένα στην κατηγορία των τοίχων θερμικής αποθήκευσης , εντάσσεται και ο Τοίχος νερού (μια µορφή τοίχου θερµικής αποθήκευσης , που είναι κατασκευασµένοι από πλαστικά ή μεταλλικά στεγανά δοχεία, σκούρου χρώµατος που περιέχουν νερό, πίσω από µια γυάλινη επιφάνεια νοτίου προσανατολισµού.) Επίσης διάβασα και για την Οροφή νερού , που αποτελεί µια παραλλαγή του προηγούµενου συστήµατος. Πρόκειται για πλαστικούς σκουρόχρωµους σάκους, που δεν διαπερνούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία, οι οποίοι περιέχουν νερό και τοποθετούνται στην οροφή του κτιρίου. Δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το σχεδιασμό ή για τον υπολογισμό τους. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι παραπάνω και μπορεί να με βοηθήσει? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.