Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

elenaf

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

elenaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγώ το ξέρω ότι ουσιαστικά δουλεύω για τους φόρους αλλά και τι να του πω ημιαπασχόληση με 600 ευρώ; Θα μου πει άντε πάνε στη μάνα σου παιδάκι μου.. Και από το νέο έτος που θέλει να με κάνει πλήρους εκεί να δούμε τι θα προτείνει..
  2. Ευχαριστώ πολύ! Για οποιαδήποτε αλλαγή αν μπορείτε να ενημερώσετε. Μήπως έχει κανείς εύκολα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για έναρξη επαγγέλματος; Ευχαριστώ και πάλι!
  3. Καλησπέρα παιδιά, Ήθελα τα φώτα σας. Το ξέρω ότι τα έχετε ξαναπεί και έχω διαβάσει τα σχετικά post αλλά όπως είναι τα πράγματα αλλάζουν μήνα με το μήνα. Προσλήφθηκα με απόδειξη παροχής υπηρεσιών και ο εργοδότης είπε ότι συνολικά θα μου δίνει 500 ευρώ με ΦΠΑ και όλα. Αν κατάλαβα καλά 500/1,23 = 406 (23% για ΦΠΑ) 406 - 406 * 20% = 324 (20% παρακράτηση) και από τα 324 - 170 (που είναι περίπου το μηνιαίο ποσό το ΤΣΜΕΔΕ) ξεχνάω κάτι; Για να ξέρω τι θα μου μένει τελικά. Επίσης είναι εύκολο ένα link με το που αναφέρονται τα δικαιολογητικά για την έναρξη επαγγέλματος; Ευχαριστώ πολύ και καλό μας κουράγιο
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.