Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

[email protected]'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι, το ξερω. Εδω Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών ειναι ενα. Εγω μονο και μονο για τον τομεα τον υπολογιστων θα πήγενα αν έμενα έδω. Απο οτι ειδα ergoteli, αυτοι εξειδικευονται στον τομεα της πληροφορικής (computer science), δεν ειδα κατι για μηχανικούς (engineer). Τωρα μπορει και να μην το προσεξα.
  2. Καλησπέρα, Τελειώνω φέτος το λύκειο και από ότι καταλαβαίνετε σιγά σιγά έρχεται αυτή η εσχάτη ώρα να γίνουμε και εμείς φοιτητές. Σκέφτομαι σοβαρά την ιδέα να φύγω εξωτερικό (και συγκεκριμένα στη Γερμανία, Κολονία διότι έχω συγγενείς εκεί) ώστε να αρχίσω και εγώ τις σπουδές μου. Το πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για μια άλλη χώρα οπότε προσπαθώ να μαζέψω όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για το θέμα. Ενδιαφέρομαι στον τομέα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (computer engineering) και θα ήθελα να μάθω τι σχολές/πανεπιστήμια που εξειδικεύονται στον συγκεκριμένο τομέα μπορώ να βρω. Αν υπάρχει κάποιος να ρίξει λίγο φως, καλά θα ήτανε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.