Μετάβαση στο περιεχόμενο

koulouriss

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-3 Κακή

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Ευχαριστω πολυ.Θα ακολουθησω αυτες τις υποδειξεις και πιστευω οτι θα βρω ευκολα ακρη.Απλα δεν ειχα ιδεα πως λειτουργει το συστημα και δεν ηθελα να σπαταλαω χρονο και λεφτα κανοντας λαθος κινησεις. Η οικοδομη εχει ξεκινησει απο το 1990 και πηρα ρευμα το 2005, κανοντας ταυτοχρονα και αναθεωρηση της αδειας,χωρις ουσιαστικα να εχει τελειωσει.Ακομη φτιαχνω τα βοηθητικα κτιρια και την περιφραξη. Θα πρεπει λοιπον να εχει γινει και η οριστικη παραλαβη πιστευω.Επειδη ζουσα και δουλευα στο εξωτερικο,οι εργασιες γινοταν σε αραια διαστηματα και η επαφη μου με τις σχετικες αρχες ηταν περιορισμενη.Ετσι δεν εχω ιδεα τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις,δεν θυμαμαι καν τι εχω κανει ολα αυτα τα χρονια,γιαυτο και ρωτησα εδω,στους ειδικους. Δεν ειναι βεβαια τοσο τραγικα τα πραγματα απο οικονομικη αποψη,απλα οπως ειπα και πιο πανω,δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το συστημα και σιγουρα δεν περισσευουν για λαθη,δεδομενης της αρπακτικης τασης του κρατους αυτην την εποχη. Σε ευχαριστω πολυ. Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
  2. Δεν παρεξηγηθηκα.Μια ερωτηση εκανα,δεν περιμενα η απαιτουσα τιποτα, Στην καλη θεληση ανθρωπων απευθυνομουν. Και προπαντων δεν ειρωνευτηκα κανεναν,πως θα μπορουσα,δεν ειπε τιποτα παραξενο ο ανθρωπος. Απλα μου φανηκε οτι ηθελε να με αποφυγει ευγενικα και ισως παραπονεθηκα..Δικιο ειχε ομως,γιατι οπως ειπες και εσυ δεν ειναι help desk το σαιτ. Το καταλαβα και ζητησα συγνωμη. Ασχετα ομως με ολα αυτα,εστω και εμμεσως,μου δωσατε ενα σωρο πληροφοριες και κατευθυνσεις και σας ευχαριστω ολους. Αν μου ελεγε και καποιος τι ειναι οριστικη παραλαβη,νομιζω οτι δεν θα ξαναενοχλουσα κανεναν. Ευχαριστω.
  3. Ευχαριστω για τον κοπο που κανατε να μου απαντησετε. Ευχαριστω επισης για τα εντονα γραμματα,η αληθεια ειναι οτι δεν φημιζομαι για το υψηλο IQ μου.Παρολαυτα προσπαθησα να επικοινωνησω με τον μηχανικο μου, αλλα δυστυχως δεν ειναι στη ζων πια. Ετσι σκεφτηκα να να παρω μερικες πληροφριες απο καποιο μη κερδοσκοπικο σαιτ,μια και η οικονομικη κατασταση μου δεν επιτρεπει αυτην την εποχη πολλα εξοδα. Προφανως εκανα λαθος. Ζητω συγνωμη κυριε Συντονιστα.Δεν θα ξανασυμβει.
  4. Σε ευχαριστω.Δεν νομιζω οτι φαινεται στην αρχικη αδεια,ουτε καμια σχετικη μελετη ειδα. Μηπως ξερεις που μπορω να βρω τις παραμετρους που λες;Εννοω καποιο σαιτ η καποια νομοθετικη ενημερωση.
  5. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Αν μπορεις πες μου ακομα ποσο ισχυει μια αδεια.Η αναθεωρηση τιου 2005 δεν με καλυπτει;Τυπικα δε εχει κλεισει ακομα το βιβλιο του ΙΚΑ.
  6. Θα παρακαλουσα οποιον μπορει να με πληροφορησει,αν χρειαζεται ειδικη αδεια για να περιφραξω το οικοπεδο που εκτισα το σπιτι μου με νομιμη αδεια οικοδομης του 1990. Η αδεια αναθεωρηθηκε το 2005 και το οικοπεδο ειναι εκτος κατοικημενης περιοχης. Η αναθεωρηση αφορουσε προσθηκη βοηθητικων κτιριων που δεν εχουν περατωθει ακομα και εκκρεμουν και τα σχετικα ενσημα του ΙΚΑ για αυτες τις προσθηκες. Θα ηθελα να ξερω αν η περιφραξη με τοιχιο υψους ενος μετρου και συρμα , περιλαμβανεται στις εξωτερικες εργασιες της οικοδομης η οχι, οπου και εχω πληρωσει τα αναλογα ενσημα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.