Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Δημητρης31

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Υδραυλικός
  1. κανεις δεν εχει αντιμετοπισει παρομια περιπτωση που χρειαζετε καινουργιο ρολοι μετα απο διαχωρισμο?κ στο περιπου αν ξερει καποιος ας απαντησει,ευχαριστω.
  2. Με το β. τροπο που λεει ο αστεριος θα γινει,ξερω περιπου το κοστος για ενταξη αδεια κτλ...αλλα δε ξερω τι παιζει με τη Δεη μπορει καποιος να μου απαντηση στην παραπανω ερωτηση μου σχετικα με το ρολοι και την αυξηση τασης?
  3. καλησπερα εχω ενα υπογειο που θελω να κανω αλλαγη χρησης σε οικια και σκοπευω να κανω αιτηση στη δεη να μου το ηλεκτροδοτηση με ξεχωριστο ρολοι-μετρητη απο το σπιτι απο πανω,το ρευμα για το σπιτι που υπαρχει τωρα ειναι τριφασικο δε ξερω αν παιζει ρολο στο κοστος, μηπως ειναι νομιμο να το συνδεσω με το πανω σπιτι κ να χουμε ενα ρολοι και να κανω μονο αιτηση για αυξηση τασης?τι εινα προτιμοτερο κ οικονομικοτερο?ευχαριστω.
  4. ευχαριστω για τις απαντησεις,ναι συμφωνω οτι με τον μηχανικο θα γινει η δουλεια μου εχω κανει κ μια επαφη κ περιμενουμε τον νεο νομο,αλλα μου φαινετε πολυ αδικο ενας απο τους συνιδιοκτητες να μη συνησφερει σε τιποτα κ να καρπωθει μονο ολα τα ωφελοι τι νομημοποιησης και γι αυτο ρωτησα κ εδω στο forum μηπως γνωριζατε κατι που θα με βοηθουσε στην περιπτωση μου μιας και ειμαι ενας απο αυτους που θα πληρωσουν κ θελουν κ τη νομιμοτητα.αλλα οπως ειπες yian αλλος πληρωνει κ αλλος επωφελειτε.
  5. ευχαριστω για την αμεση απαντηση,κ κατι ακομα αυτος που δε θα συνησφερει ουτε συνενοντας ουτε οικονομικα θα χει δικαιωματα στο υπογειο? επειδη δεν υπαρχει νεος νομος,τι υσχιει απο τον προηγουμενο σε τετοια περιπτωση?
  6. Καλησπερα θελω να ρωτησω 2 πραγματα 1ο τι γινετε οταν υπαρχουν 4 συνιδιοκτητες σε 1 σπιτι που εχει ενα αυθερετο υπογειο κ ο ενας απο τους 4 δεν θελει να κανει καμια διαδικασια για νομιμοποιηση ενω οι αλλοι 3 θελουν να προχωρισουν?2ο πως κ ποιος πληρωνει τα προστιματα κ τα εξοδα για τη διαδικασια της νομιμοποιησης?Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.