Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

mumra

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

3.441 profile views
  1. Καλημέρα σε όλους.Φίλος αγόρασε σπίτι 78 τετραγωνικά.Βρίσκεται σε οικόπεδο το όποίο στο ισόγειο έχει 2 κατοικίες και μια στον όροφο όπου και την αγόρασε. Σύνολο 3.Αφού πραγματοποίησε την αγορά και μετακόμισε, μία εκ των ιδιοκτητριών του ισογείου, τον ενημέρωσε ότι θαξεκινήσει διαδικασίες για να δώσει όλο το κτίριο με αντιπαροχή και ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και ότι του αντιστοιχεί σπίτι στο νέο κτίριο που θα χτιστει περίπου 52 τετραγωνικά.Ηθελα να ρωτήσω εαν αυτό πο υλέει γίνεται, δλδ να το δώσει αντιπαροχή χωρίς την έγκριση όλων των ιδιοκτητών (ακόμα και αν είναι μειοψηφία στο ποσοστό επί του οικοπέδου) και αν τελικά μπορεί αν όντως του αντιστοιχούν λιγότερα τετραγωνικά. Ευχαριστω πολυ.
  2. mumra

    NOK

    Καλημέρα.. Ζητάω από μηχανικό που δεν το χρειάζεται το βιβλίο του ΝΟΚ της Λεμπέση
  3. Ευχαριστω για τη απαντηση.Αρα να παω σε σιλικόνη ξύλου.¨οταν χρησιμοποιεις πανελ καποιο υποστηρίζουν ότι απο κάτω πρέπει να βάλεις μία σταθερή επιφάνεις πχ κόντρα πλακέ ώστε με την πίεση να μην ανοίγει το ξύλο.
  4. Καλημέρα σε όλους. Κατασκεύασα στο σπίτι μου μία ξύλινη σκάλα απο πάνελ συγκολλητης ξυλείας -πέυκο. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από 5 μήνες περίπου έχει ανοίξει το ξύλο στις ενώσεις του ίδιου του πάνελ.Καμιά ιδέα για το πως επισκυάζεται?Να χρησιμοποιήσω στόκο ξύλου ή καλύτερα σιλικόνη τύπου Durostik για ξύλο? Επισυνάπτω και μία φωτογραφία πρίν βαφτεί η σκάλα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.