Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

m_chalm

Core Members
  • Περιεχόμενα

    266
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

m_chalm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ συνάδελφε για τα περαστικά & για την άμεση & αναλυτική ενημέρωση!
  2. ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΜΗΧ/ΚΟΥ. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ σε κλινική & μου χορηγήθηκε με το εξιτήριο αναρρωτική άδεια 15 ημερών. Το χαρτί αυτό γνωρίζετε τι πρέπει να το κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Ευχαριστώ. Θα ήθελες να μου υποδείξεις το σημείο που φαίνεται ότι θα πληρώνει στο ΙΚΑ? (Κατέβασα τα αρχεία για τους λόγους που πολύ σωστά είπες)
  4. Καλησπέρα σας και πάλι. Θα ήθελα την γνώμη σας διότι δεν έχω εμπειρία σε θέματα μισθωτής εργασίας. Έχω ειδικότητα αρχιτέκτονας μηχανικός και η συμφωνία μου ήταν να με προσλάβουν ως μισθωτό υπάλληλο μηχανικό και να πληρώνουν εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ. Σήμερα έλαβα την πρόσληψη. Αν καταλαβαίνετε από τον κωδικό 221001 είναι έτσι όπως συμφωνήσαμε ή έγινε πρόσληψη ως υπάλληλος γραφείου (όχι μηχανικός)? Στην Εγκύκλιο 6/14-2-2017 αναγράφει: Κωδικός Δραστηριότητας (Κ.Α.Δ.) «0700» με λεκτική περιγραφή: « Μισθωτοί απασχολούμενοι τ. Ε.Τ.Α.Α.-Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.» και ► Κωδικός Ειδικότητας «000450» με λεκτική περιγραφή : «Μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Μηχανολόγοι, κ.λ.π.) εφόσον παρέχουν εξαρτημένη εργασία, οι υπομηχανικοί των Σχολών του Ν.Δ.3971/59 που τελούσαν υπό την εποπτεία του Ε.Μ.Π. (Ν. 915/79) εφόσον μετά την ημερομηνία εγγραφής τους στο τ. Ε.Τ.Α.Α. – Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. έχουν καταστεί μισθωτοί, οι έμμισθοι υπομηχανικοί του Ν.1027/80 και Ν.1028/80 - ΠΑΛΑΙΟΙ / ΝΕΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ» ώστε να αποδίδεται για την ασφαλιστική κάλυψη Κωδικός Πακέτου Κάλυψης (Κ.Π.Κ.) «045». Aυτά δεν θα έπρεπε να αναγράφονται?
  5. Για μέγιστη αξιοποίηση των χώρων που προορίζονται για τουριστικά καταλύματα...
  6. Άρα αν αντιλαμβάνομαι καλά, μπορεί το κτήριο να εφάπτεται και στα δύο πλάγια όρια. Όταν ειδικοί όροι δόμησης επιβάλουν στέγη με μέγιστο 2μ μπορούμε να υπερυψώσουμε περιμετρικό στηθαίο και μετά να έχουμε την επικάλυψη της στέγης ώστε να δημιουργήσουμε από κάτω ωφέλιμο χώρο σοφίτας?
  7. Καλημέρα σας. Το παρακάτω έγγραφο ισχύει; 41364 οικισμοι πλαγια όρια.pdf
  8. Καλησπέρα σας. Θα 'μουν ευγνώμων εάν μου δίνατε απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματά μου: A) O άνω επισυναπτόμενος πίνακας που προκύπτει ορθώς από την Εγκ.6/14-2-2017 του ΕΦΚΑ, ισχύει και σήμερα για τους Μισθωτούς Μηχανικούς? Β) Ποια τα αντίστοιχα ποσοστά εισφορών όσον αφορά έναν Μισθωτό Υπάλληλο Γραφείου? Γνωρίζετε με ποιο Πακέτο Κάλυψης προσλαμβάνεται αυτός? Γ) Για να προσληφθεί ως Υπάλληλος Γραφείου και έχει την ιδιότητα του μηχανικού, θα πρέπει να διαγραφεί από το ΤΕΕ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Πρόκειται για μια τριώροφη ανεξάρτητη μεζονέτα με κάθετη. Το υπόγειο ήταν αποθήκη στην ΟΑ, τώρα είναι κατοικία και ενοποιήθηκε με ανωδομή.
  10. Καλησπέρα σας. Η περίπτωσή μου αφορά ΟΑ όπου το υπόγειο έχει ανεξάρτητη είσοδο από την ανωδομή (συμβολαιογραφικά δεν έχει ποσοστά), ενώ στην πραγματικότητα έχει γίνει εσωτερική σκάλα και είναι πλέον ενιαίο. Αυτό το περνάω ως διαμερισμάτωση ή θα το πάω με αναλυτικό? Ευχαριστώ θερμά!
  11. Καλησπέρα σας. Έκανα πληρωμή του ειδοποιητηρίου μέσω web Εθνικής την Παρασκευή και ακόμη δεν ενημερώθηκε το σύστημα του ΕΦΚΑ. Γνωρίζετε πόσες εργάσιμες απαιτούνται?
  12. Ενημερώνουμε τους ασφαλισμένους μας ότι «η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών A΄ εξαμήνου 2016 θα αποπληρώνεται μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 άνευ προσαυξήσεων εκπροθέσμου και με παράλληλη διατήρηση των διακανονισμών, της ασφαλιστικής ικανότητας και ενημερότητας των υπόχρεων», σύμφωνα με την ΑΔΣ 402/15-06-2016 του Ε.Τ.Α.Α..
  13. Έβγαλε τα ρούχα του ο Μανωλιός & τα έβαλε αλλιώς! Τα ίδια με τα ίδια λάθη!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.