Μετάβαση στο περιεχόμενο

jof

Members
  • Περιεχόμενα

    84
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jof's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ...σε συνέχεια της αρχικής ερώτησής μου , αν και είναι επίσης νομικό θέμα και αυτό . Ευσταθεί , να ισχυριστούν και να απαιτήσουν ,οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες , που δεν θα μπορέσουν για τον παραπάνω λόγο να συνδεθούν ποτέ, να μην συνδεθεί κανείς ; Ο ισχυρισμός βασίζεται στο ότι το σημερινό υπάρχον σύστημα καλύπτει το σύνολο της οικοδομής , αλλά αν αύριο αποσυνδεθούν πολλά διαμερίσματα και μείνουν λίγα με τον υφιστάμενο λέβητα , δεν θα μπορούν ουσιαστικά να τον λειτουργήσουν , αφού το κόστος θα είναι απαγορευτικό. Υπάρχει εμπειρία από αντίστοιχη περίπτωση ;
  2. Είναι επιτρεπτό , η διέλευση των σωλήνων παροχής στον ατομικό επίτοιχο λέβητα (στον εξώστη),να γίνει μέσω όμορου διαμερίσματος ; Είτε οριζόντια ,είτε κάθετα;
  3. jof

    KENAK Freeware

    κατ' αρχής συγχαρητήρια και από εμένα. Είμαστε υπέρ του ανοικτού κώδικα. όλοι πιστεύω. θα προσπαθήσω κι εγώ να βοηθήσω . Δυστυχώς τα χρόνια που προγραμμάτιζα πέρασαν και θέλει και κουράγιο και υπομονή. Μπράβο συνάδελφε .
  4. και βέβαια υπάρχει και με πολύ καλή ευκρίνεια μάλιστα. κανονική φωτό είναι δηλαδή.
  5. δες στο κτηματολογιο εχει πολυ καλη αναλυση. πολλοι βαζουν απο εκει φωτο
  6. Συνάδελφοι , για κάποιο λόγο πήρε λάθος ΤΚ (ταχυδρομικό κώδικα). Εντωμεταξύ δεν επανεμφανίζεται η φόρμα και το πιστ/κο βγήκε . Εχει ακούσει κανείς κάτι για αυτό ?
  7. Σήμερα πάντως το δίκτυο έχει πρόβλημα . Ενώ μπήκα πριν 30' τώρα λέει ότι γίνεται service...
  8. Εχω μια περίεργη περίπτωση εξοικονομώ κατ' οίκον. Έφαγα τον κόσμο να βρω τι ισχύει τώρα. Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω την εγκύκλιο ?
  9. Αυτό είναι ένα θέμα. 1)Πως πληρωνόμαστε και ποια είναι η ώρα ? 2)Συμφωνητικό κάνει κανείς ? 3)Αν ξεκινήσεις και κάνεις δουλειά και πας και παίρνεις μέτρα και πάρεις και πρωτόκολλο .... και στο ακυρώσουν ? 4)Ακυρώσανε κανένα σε κανέναν ? 5) Πάμε στα δικαστήρια δηλαδή ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.