Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Περιεχόμενα

    38
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.056 profile views

[email protected]'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ το βλέπω πιο κάτω. Αλλά για ποιο λόγο δεν αλλάχθηκε απευθείας. Η υδομ δεν το πήρε χαμπαρι (χρησιμοποιεί το εγχειρίδιο σας) και μας πήγε την ψυχη στην κούλουρη. Αναφέρομαι στις προθεσμίες κατεδάφισης των 30 ημερών.
  2. Καλησπέρα σας. Προσπαθώ και εγώ να καταλάβω επακριβώς τι γίνετια με αυτόν τον νόμο. Σε αγροτεμάχιο αναδασμού 24στρ με 100μ προσωπο σε αγροτικό δρόμο αναδασμού (δηλαδή αναγνωρισμένο) , μπορούμε τελικά να κάνουμε κατάτμηση τηρώντας το ΠΔ 85 για ελάχιστο εμβ. 4000μ2 - προσωπο 45μ και βάθος 50μ. Ή λόγω του αγροτικού δρόμου (δεν θεωρείται προφανως δημοτική οδός) να είμαι ήδη σε παρέκκλιση , άρα να απαγορεύεται η σημερινή κατάτμηση
  3. Νομίζω ότι θέλει διόρθωση στην τροποποιηση του αρθρου 94 σύμφωνα με το άρθρο 152 του 4759/20
  4. teomichanikos@gmail.com

    TimesZonis_2020.pdf

    ευχαριστώ. Φαντάζομαι ότι τιμές ζώνης του 4495 είναι αυτές του 2016. Σωστά?
  5. Ευχαριστώ ήθελα να το ξεκαθαρίσω γιατί με αυτούς δεν είμαι σίγουρος για τίποτα.
  6. καλησπέρα.Είναι σίγουρο ότι ο ποιητής εννοεί ότι δεν θα αυξηθεί το πρόστιμο μετά τις 10 Μαίου? Ή αυτό που εννοεί είναι ότι δεν θα μπαίνουν προσαυξήσεις σε αυτούς που εντάχθηκαν και δεν τήρησαν τις δόσεις .(προσαύξηση 1%)
  7. Καλησπέρα θέλω να θέσω ένα ερώτημα που αφορά νέες άδειες δόμησης. Εκδόθηκε άδεια δόμησης για τετραόροφο κτίριο και ο ιδιοκτήτης ολοκλήρωσε τον Φ.Ο εντός 4ετίας. Κάνει αναθεώρηση για άλλα 4 έτη λόγω μή ολοκλήρωσης όψεων. Όταν θα λήξει και η αναθεώρηση δηλαδή 8ετία, και δεν έχει ολοκληρώσει τις όψεις, τι γίνεται? Έχει δικαίωμα για επιπλεόν αναθεωρήσεις 4ετίας? ή λήγει η άδεια και γίνεται παύση εργασιών. Μιλάμε για περιπτώσεις που δεν προλαβαίνουν ή θέλουν να το αποπερατώσουν αργότερα.
  8. Φίλε βρήκες λύση τότε γιατί και σήμερα ακριβώς τα ίδια λένε στην πολεοδομία
  9. Καλησπέρα σας και καλό κουράγιο με το συγκεκριμένο θέμα. Η εγγυητική εκδίδεται. με 0,5% επί του προυπολογισμού του έργου. Ως προυπολογισμός έργου νοείται από την Υπ.Δόμησης ως ο προυπολογισμός με ΕΤΑ 45. (Προυπολογισμός Πολεοδομίας). Σας ενημερώνω εάν ισχύει το ίδιο γιατί στο τέλος μπορεί να ξυπνήσουν και να ζητάνε 0,5% επί του ΕΚΚΟ.
  10. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Τελικα σε οικισμούς προ 23 επιτρεπεται αποληξη βασει κτιριοδομικού (δηλαδή έως 2,4μ απο το μέγιστο ύψος)
  11. Καλημέρα σας σε οικόπεδο εμβ.190μ2 (κατηγορια 100-200μ2) το ποσοστο καλυψης είναι 60% άρα 114μ2 καλυψη του οικοπεδου ή 160/2Ε = 0,421 δηλαδή κάλυψη 80μ2. Έως σήμερα γνώριζα μόνο για το δεύτερο άλλα υπάρχει ένα όριο στα 133μ2 οικόπεδο. Ισχυει κάτι που δεν αναφέρεται στο ΠΔ-2/81
  12. Παρακολουθώ την συζήτηση και παρόλο που είχα ενδοιασμούς στην αρχή δεν μετάνιωσα που ανέβασα αυτό το θέμα. Το πρόβλημα είναι παλιό αλλά με τα σημερινά δεδομένα και το θεσμό των ελεγκτών δόμησης πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε υποχωρήσεις στην εφαρμογή των μελετών.
  13. Καλημέρα σας, δήλωση του Ν.4014/11 η οποία έχει ληξιπρόθεσμες δόσεις και είναι σε υπαγωγή, μπορεί να μεταφερθεί στον Ν.4178/13?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.