Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

lightname

Members
  • Περιεχόμενα

    188
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lightname's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τους πίνακες με τις Ρώσικες διατομές; Μήπως ξέρετε τι παίζει με ποιοότητες από εκεί;
  2. Εμένα πάντως μου έστειλαν και 2ο mail που έλεγε ότι δεν με θέλουν. Έχω φοβερά προσόντα φαίνεται.
  3. Μπορεί κάποιος να αναφέρει παραδείγματα μεταποίησης πρωτογενούς τομέα; Οι βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, τροφίμων, γάλατος εμπίπτουν;
  4. Είμαι πολιτικός μηχανικός από το Αριστοτέλειο. Ξέρει κανένας εκεί που ζητάει τίτλο σπουδών τι να βάλω; Bachelor; Και ο αγγλικός τίτλος του πυχίου μας ποιος είναι;
  5. ellectrical-salonika εγώ πήγα σε ένα ΚΕΠ την προηγούμενη εβδομάδα εδώ στην Καλαμαριά και τελείωσε σε 5 λεπτά. (αναφέρομαι στην βεβαίωση ότι δεν χρωστάω στο ΙΚΑ)
  6. Απ'ότι λέει ο tpanag σε άλλη συζήτηση: "δεν ορίζεται "τιμή ζώνης" για εκτός σχεδίου περιοχές. Άρα δεν είναι δυνατό να προκύψει με κάποιον τρόπο" Εγώ καταλαβαίνω ότι στα εκτός σχεδίου αυθαίρετα θα βάζουμε στην θέση τιμής ζώνης το γινόμενο των: Α.Β.Α * Ε.Β.Α. * Τ.Ο.'Αρχ όπου: Α.Β.Α. Αρχική Βασική Αξία γης Ε.Β.Α.: Ειδική Βασική Αξία Γης Τ.Ο.' Αρχ. : Τιμή Οικοπέδου Αρχική Έτσι για παράδειγμα στον οικισμό Διονυσίου στην Χαλκιδική για κτίσμα 50 τ.μ. (συνηθισμένο με οφθαλμομέτρηση) και απόσταση από την θάλασσα 500-800 m (συνηθισμένο με καταμέτρηση αριθμού βημάτων) θα έχουμε: Αντιστοιχία για Τιμή ζώνης = 1,30 (Α.Β.Α)*15(ΕΒΑ για 500-800 μ από θάλασσα)*60 (ΤΟ) = 1.170 € Και το πρόστιμο θα είναι 50 τμ αυθαίρετου * 0,15 * 1170 * [3 (δεν υπάρχει οικοδομική άδεια)* 2 (αφού είναι εκτός σχεδίου) * 1 (όχι κύρια κατοικία)] = 52.650 €. χμμμ.... Από την άλλη ίδιο αυθαίρετο που θα είναι μακριά από την θάλασσα θα έχει πρόστιμο: 52.650/15 = 3.510 €.
  7. Υπάρχει κανένα νέο για το Robot 2012; Επειδή είναι να ξεκινήσω καμιά δεκαριά δουλειές και λέω με τις προκαταβολές που έχω πάρει να κάνω και την αναβάθμιση από το 2010 που έχω αγορασμένο.
  8. Έχει κανένας καμιά πληροφόρηση για το πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση΄2012; Μου φαίνεται λίγο ανησυχητικό που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.
  9. Δούλεψα πέρσι για 5-6 μήνες σε ένα μεσιτικό. Δεν είχα δουλειά και περίμενα να δω πώς θα πάει το πράγμα για να αποφασίσω να κλείσω ή όχι το γραφείο μου. (Τελικά το έκλεισα). Ασχολήθηκα με επαγγελματικά ακίνητα (βιομηχανικά, αποθήκες, κλπ). Πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις χαρτζηλίκι μόνο αν ασχοληθείς με ενοικιάσεις κατοικιών. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τους προλαλίσαντες.
  10. Μήπως είναι εύκολο να διευκρινήσεις τι εννοείς ξύλινη επένδυση;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.