Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

df24

Members
  • Περιεχόμενα

    48
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.mixanikos.forumup.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

596 profile views

df24's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare

Recent Badges

24

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πως ειναι δυνατο να μειωθει ο φυσικος(αθελητος) αερισμος λογω μηχανικου συστηματος αερισμου?Ειτε υπαρχει ειτε οχι μηχανικο συστημα οι χαραμαδες θα υφιστανται αρα και η διεισδυση αερα. Κατι δεν ειναι σωστο στον ολο συλλογισμο.
  2. Αυτο ακριβως.Κανεις αιτηση με τοπογραφικο εις διπλουν και σου βεβαιωνουν οτι τα υψομετρα ειναι οριστικα.Προσοχη να εχει γινει υψομετρικη μελετη στο Ο.Τ. που σε ενδιαφερει.Εγω σε μια περιπτωση εμπλεξα και αναγκαστηκα να κανω υψομετρικη μελετη για ολο το Ο.Τ. μετα να περασει δημοτικο συμβουλιο κτλ.,εφαγα 3 μηνες.
  3. Μεχρι 30-6-15 το επικουρικο του ταμειου μας περνα στο ΕΤΕΑ με οτι συνεπαγεται αυτο.
  4. Παντως αυτη η Βραζιλια δεν τραβαει.Αν πεσει με καμια Ολλανδια η Γερμανια προβλεπω αποκλεισμο
  5. Προβλεπω να παιζεται το ιδιο εργο με το μουντιαλ της Αμερικης που αρπαξαμε δυο τεσσαρες και ενα διπλο.
  6. Συναδελφε sdim για το ποστ #18. Μια σπο τις υπηρεσιες που προσφερει το γραφειο μου ειναι οι αδειες δομησης.Επισης ολα αυτα που λες τα ξερω.Μονος σου λες:"μελετες με υπογραφη απο τον αρμοδιο μηχανικο".Αναρωτιεμαι πως θα αναλαβεις μια αδεια οταν το μονο που μπορεις να υπογραψεις ειναι τα η/μ και τα οποια δεν απαιτουνται για την εγκριση δομησης.Τι θα πεις του π.μ ελα να σου αναθεσω μια αδεια στην οποια εγω θα κανω μονο τα η/μ?.Επισης ο πελατης που σου ανεθεσε την αδεια πως θα του φανει οταν στα θεωρημενα σχεδια της αδειας δει κυριως σφραγιδα π.μ.? Επισης διαδικαστηκα θεματα προσχεδιων(αρχιτεκτονικων και στατικων) μεχρι να κανεις την οριστικη μελετη ποιος θα τα συζητα με τον πελατη?. Γιατι δεν πιστευω να βρεις κανενα π.μ που να τα κανει ολα αυτα και να παιρνει ενα απλο μισθο υπαλληλου.
  7. Π.Μ σε γραφειο Μ.Μ.Αναρωτιεμαι τι μπορει να προσφερει ενας Π.Μ σε γραφειο Μ.Μ?.Τα πεδια εργασιων δεν συμπιπτουν. Αν γινονταν το αναποδο θα ειχε καποια λογικη(π.χ. παιρνει δουλειες-αδειες ο π.μ και ο μ.μ κανει τα η/μ). Μηπως θα πρεπει να ρωτησεις με τι θα ασχολεισαι στο γραφειο?.
  8. Την τριτη 10-6-2014 οπως μου ειπε ο προεδρος του ΤΔΕ εχουν διοικουσα του ΤΕΕ στην Αθηνα οπου θα συμμετεχουν ολοι οι προεδροι των περιφερειακων τμηματων με θεμα τις εξετασεις εν.επιθ/των. Παντως η δικη μου γνωμη ειναι πως απο την στιγμη που καποιοι συναδελφοι πηγαν στις εξετασεις και περασαν ειναι αδυνατο να σταματησει η διαδικασια απο το ΥΠΕΚΑ. Δηλαδη αν ακυρωσει τις εξετασεις τι θα πει σε αυτους που περασαν:"παρτε τα λεφτα σας πισω και συγνωμη για την ψυχικη οδυνη και την ταλαιπωρια σας?". Ουτε το ΤΕΕ ευκολα μπορει να υπαναχωρησει γιατι εχει δεσμευθει εμπρακτα στο ΥΠΕΚΑ. Αυτα τα λεω για να ειμαστε ρεαλιστες .Εξετασεις δεν εχω δωσει ουτε θελω αλλα οπως βλεπω εκ των πραγματων στο προσεχες διαστημα θα ειμαι(οπως και ολοι μας) αναγκασμενος να δωσω.
  9. Ασ'τον να γραψει το πορισμα .Μετα εχεις το δικαιωμα να υποβαλεις ενσταση επι του πορισματος στην ΥΔΟΜ η οποια την κοινοποιει ηλεκτρονικα στην αρμοδια υπηρεσια του ΥπΕΚΑ. Παντως οπως το βλεπω εγω ο ΕΔ θα χει προβλημα αν γραψει στο πορισμα αυτα που σου λεει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.