Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Blackmore

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Blackmore's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. τελικα τον επέστρεψα και πήρα έναν άλλον.Χωρίς γείωση το λαμπάκι του tester δεν ανάβει, οπότε όλα κομπλέ. Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.
  2. ναι οκ ,να το κανω. αλλα δε θα πεσει το ρελε? Αφου φαινομενικα υπαρχει διαρροη.
  3. ρε συ .. οκ καταλαβαινω αυτο που μου περιγραφεις.. αλλα σε παλιο μ/σ που εχω δεν συμβαινει. Δεν θελω να παρω και κανενα στο λαιμο μου. Αν μπορεις να με βοηθησεις θα το εκτιμουσα πολυ.
  4. οκ,δηλαδη αν καποιος ακουμπησει τις βιδες του μ/σ ή οποιου αλλου σημειου που το τεστερ αναβει, δεν θα τον χτυπησει ρευμα?
  5. οκ ,απο τα τυλιγματα (και πρωτευον & δευτερευον) στο σωμα η αντισταση ειναι μεγαλη. Το λαμπάκι του τέστερ όμως γιατί να ανάβει,δεν ειναι σημαδι διαρροης? Τα φωτιστικα αναβουν κανονικα παντως.
  6. οκ εννοείς να γειώσω μόνο τη μεριά του πρωτεύοντος ? Με ωμόμετρο που τσεκαρα ,τα τυλίγματα ειναι ουσιαστικα βραχυκυκλωμένα.
  7. Καλησπερα φιλοι. Προσπάθησα να βάλω 3 φωτιστικά στο κήπο του σπιτιού μου. Αγόρασα λοιπόν και εναν M/Σ για γαλβανική απομόνωση και τον σύνδεσα χωρίς γείωση. Προς εκπληξή μου μόλις ακούμπησα στον Μ/Σ το tester το λαμπάκι άναβε όπου και αν το ακουμπούσα .. και στις βίδες,και στα ελλάσματα ..ακόμα και στις βίδες που συγκρατούν τις κλέμες. Λάθος στην συνδεσμολογία δε νομίζω να έχω κάνει.. είναι λοιπόν αστοχία του Μ/Σ ? η εμένα μου διαφεύγει κατι τραγικό? ευχαριστώ εκ των προταίρων.
  8. Μπορει το παλικαρι να θελει να μπει στη ΣΔΟ ,απο που κ ως που θεωρουνται μηχανικοι? Ωστοσο δεν θα σου ηταν προτιμοτερο (τοσο απο θεμα χρονου οσο και απο θεμα εξιδικευσης) να ψαξεις για καποιο μεταπτυχιακο?
  9. οκ, τελικα πηρα εναν ανταπτορα απο 60mm σε 80mm και εναν 80αρι ανεμιστηρα στις 1500 στροφες. Το airflow ειναι ιδιο (συμφωνα με τα specs τουλαχιστον) και η ψυξη φαινετε να ειναι καλυτερη καθως λογω του ανταπτορα ο ανεμιστηρας ειναι πλεον σε αποσταση αναπνοης απο τον μ/σ και απο τις ψυκτρες του pcb. Οσο για τον θορυβο ,απο τα 30dbΑ επεσε στα 14dbA . Σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας παιδες. Υ.Γ Σακη, ο ανεμιστηρας δεν ηταν ελατωματικος απλα δουλευε στις 4.500 (!) στροφες
  10. ναι οκ το ξερω οτι ακυρωνει την εγγυηση (αυτο θα λειπε). Η ερωτηση μου ειναι πως θα γινει να ρυθμισω τις στροφες αυτοματα.
  11. Καλησπερα φιλτατοι συναδελφοι.Αν κ ποσταρω πρωτη φορα παρακολουθω εδω και καιρο το forum κ το βρισκω πολυ σωστη σαν ιδεα ωστε να επωφελουμαστε ολοι. Στο ψητο λοιπον (αν κ αφορα ηλεκτρονικα πιο πολυ). Προσφατα αγορα ενα ups για το pc 1250VA (κτηνος). Αυτο που δεν ειχα αντιληφθει ειναι την υπαρξη ενος μικρου ανεμιστηρα (60mm) ο οποιος περιττο να πω οτι κανει σαν πλυντηριο. Στην αρχη σκεφτηκα οτι θα λειτουργει μονο οταν μπαινει σε λειτουργια η μπαταρια ή οταν θα φορτιζετε,αλλα λειτουργει μονιμως ( προφανως ειναι σχεδιασμενο για εργασιακα περιβαλλοντα αφου μπορει να σηκωσει 3 pc). Επειδη δε γινετε λοιπον να μου περνει τα αυτια σκεφτομαι καποιο τροπο ωστε να δουλευει μονο οταν πεφτει το ρευμα ή τοτε να ανεβαζει τις στροφες του ,και σε κανονικη λειτουργια να γυριζει πολυ πιο αργα. Εχετε στο νου σας καποιο τροπο? ( καποιο κιτακι ισως?) http://lit.powerware.com/ll_download.asp?file=Eaton_Nova_AVR.pdf <--- specs του ups
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.