Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Nrg

Members
  • Περιεχόμενα

    159
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Nrg's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όταν οι συμβολαιογράφοι σταματούν το επάγγελμα δίνουν το αρχείο τους σε κάποιο συνάδελφό τους, οπότε ρώτησε ποιός το έχει.
  2. Σήμερα ήταν στο δελτίο της ΝΕΤ ο υπουργός και είπε πως η ρύθμιση θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι.
  3. Πάντως λεφτά υπάρχουν, ένας συνάδελφος που είναι στο πρόγραμμα πήρε τη 1η δόση, άντε και στα δικά μας!
  4. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να μπεί στο πρόγραμμα pilotis που έγινε διαμέρισμα και ρυθμίστηκε με τον 3843 ; Η άδεια είναι του '83.
  5. Εμένα πάντως τα 450 μου φαίνονται υπερβολικά και είναι μια πολύ κακή αρχή. Κοίτα να μη ξεπερνάς τα 300 ευρώ για ενοίκιο-λογαριασμούς.
  6. Όχι, αλλά αν δεν ανοίξεις δε μπορείς να καταθέσεις αμοιβές που βγάζεις απο το σύστημα του ΤΕΕ. Συνεπώς είναι προεραιτικά υποχρεωτικό
  7. Δεν νομίζω οτι μπορεί γιατί πρέπει να είναι εφάπαξ η πληρωμή.
  8. Έπεσε στα χέρια μου ένα αντίγραφο απο μια Υ/Δ τακτοποίησης όπου ο μηχανικός (προφανώς) αναφέρει σαν νέα χρήση μιας σοφίτας αποθηκευτικό χώρο κατοικίας (!) . Είναι άκυρη η τακτοποίηση ή δεν κατάλαβα κάτι εγώ;
  9. Δεν μπορώ να πω οτι σε κατάλαβα...
  10. Άρα πρέπει πρώτα να γίνει η περαίωση... Σκέψου να μη την είχα στο συρτάρι την εγκύκλιο Σ'ευχαριστώ πολύ .
  11. Σε ένα υπόγειο το οποίο είχε γίνει κατοικία, μετα απο καταγγελία έπεσε το ανάλογο πρόστιμο (αρκετά χρόνια πριν), αργότερα το επανέφερε ο ιδιοκτήτης στην αρχική κατάσταση και σταμάτησε να πληρώνει το πρόστιμο διατήρησης. Όμως επειδή πληρώνει με δόσεις έχει ακόμα υπόλοιπο ένα σεβαστό ποσό. Αν το τακτοποιήσει το πρόστιμο διαγράφεται αμέσως ή πρέπει να γίνει η περαίωση; Γιατί έχει ακόμα 6 δόσεις των 1000Ευρώ και δε σκοπεύει τη τακτοποίηση να τη πληρώσει εφάπαξ.
  12. Να ενημερώσω οτι στη πολεοδομία Κορδελιού-Ευόσμου περαιώσεις δέχονται μετά τις 5/9/2011 (!) . Νωρίτερα μόνο για συγκεκριμένους λόγους, πχ συμβόλαια και με έγκριση του προϊσταμένου.
  13. Χαχαχα που να δείς τη φάτσα του μάστορα όταν του είπα οτι είναι κινέζικα δε το πίστευε οτι του κατέστρεψαν το τροχό γρανιτοπλακάκια κινέζικα των 12-15ευρώ
  14. Όντως άρχισαν να στέλνουν και για το '11 στη κεντρική.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.