Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

xaxa

Core Members
  • Περιεχόμενα

    273
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xaxa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ρυθμίζεις τον διακόπτη. Θερμικό - Μαγνητικό
  2. SOS! μήπως έχει κανείς κάτι πιο πρόσφατο......?? Το πλαίσιο έχει φύλλο shoe ller μόνο.... Δεν είναι καιροί για άλλον plotter!
  3. Και καταγγελία που να κάνεις; Και ειδικά για εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση.... Τον ενημερώνεις και αυτός κάνει αυτό που νομίζει. Δηλαδή τίποτα.... Ακούς εκεί Φιλιπινέζοι είναι!!!! Ναι, ρε αλλά το ενοίκιο το θέλεις...
  4. Και για να σου φύγει η απορία συνάδελφε, ΝΑΙ βγάζουν στο πόδι ΥΔΕ. Και μάλιστα τηλεφωνικά... Σήμερα ένας πελάτης μου είπε πως το πιστοποιητικό που έβγαλε πριν από ένα μήνα για επανασύνδεση, απλά του το έστειλαν... και με 50,00 ευρώ παρακαλώ.
  5. Εμ Κυριακάτικα που αξιόθηκα να βγάλω το πιστοποιητικό... Και από εκεί χυλόπιτα!
  6. 1. Όχι. Την κάνει ο έχων νόμιμη άδεια να την εκδόσει και τα κατάλληλα εργαλεία πλέον.... 2. Ο επιβλέπων πρέπει να ελέγξει αν η οικοδομική άδεια πληρεί τις προϋποθέσεις του άρθρου και αν ναι, θα κάνει μια υπεύθυνη δήλωση γι' αυτό - ότι δηλαδή πληρεί τις προϋποθέσεις του νόμου και μπλα μπλα μπλα (με γνήσιο υπογραφής) και μαζί με την ΥΔΕ θα πάει στην ΔΕΗ για την παράταση. (η υπεύθυνη δήλωση αντικαθιστά την θεωρημένη οικοδομική άδεια).
  7. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα την διαδικασία. Πας στον δήμο και μετά στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Επομένως, γνωστοποίηση εργασιών ΤΕΛΟΣ. Στο ΙΚΑ, πας κρατώντας το χαρτάκι σου (με την γνωστοποίηση) και τον πίνακα των ενσήμων. Πήγα την επόμενη μέρα και όλα οκ.
  8. Ναι, ναι . Πάντα έτσι ήταν. Η ΔΕΗ επιβαρύνεται την μετακίνηση μόνο στις περιπτώσεις που ανέφερε και ο ΚΑΝΑ. Και αν το καλοσκεφτείς είναι και πολύ λογικό
  9. Δεν μπορείς να ξεφύγεις με τίποτα από τον κόσμο των παραθύρων.....
  10. Η ΔΕΗ δεν αναγράφει τίποτα διαφορετικό από αυτό που βεβαιώνει ο δήμος. Ο δήμος υπολογίζει τα τετραγωνικά στα οποία θα χρεώνονται τα δημοτικά τέλη και φόρος. Το υπολογίζουν με βάση τα αναγραφόμενα στο συμβόλαιο. Νομίζω προσθέτουν και τέια αποθήκες ή τα κλειστά παρκιν, αλλά δεν το ξέρω στα σίγουρα. Άρα πρέπει να ρωτήσεις ίσως στον δήμο....
  11. Συμφωνώ με τον Didonis, η αρχή είναι δύσκολη. Θα απογοητευτείς λίγο, αλλά όλοι το ίδιο πάθαμε στην αρχή. Όταν ξεκίνησα δεν ήξερα που μου παν τα τέσσερα... (Τώρα δεν ξέρω που παν τα δύο!!!) Ποτέ δεν θα μάθεις τα πάντα. Πάντα θα ψάχνεις. Θα διαβάζεις, θα δοκιμάζεις, θα κάνεις λάθη. Η βασική συμβουλή μου είναι να ρωτάς. Μα...κία ξε-μα...κία μόνο έτσι θα μάθεις. Χτύπα πόρτες, όμως. Θα εκπλαγείς πόσο λιγότεροι είναι αυτοί που θα σου αρνηθούν την βοήθειά τους σε σχέση με αυτούς που νομίζεις. Ε, και αν σε κοροϊδέψει και κανείς... σιγά τα λάχανα.... "Λιγότερο" μηχανικός δεν έγινε ποτέ κανένας από αυτά! Καλή αρχή
  12. Ο θερμοστάτης επαφής είναι στο κλειστό κύκλωμα που δίνει στην σερπαντίνα του boiler;
  13. Σωστόοοοοος!!!!! Δεδομένου μάλιστα πως οι περισσότεροι από δαύτους.... την ψυχή τους του πουλήσανε!
  14. Πόσο λέτε να χρεώσει ημερήσια αποζημίωση ο διάβολος ως σύμβουλος...;
  15. Δεν μου έχει τύχει σύνταξη ΥΔΕ για υποσταθμό, τώρα που έχει αλλάξει το έντυπο. Λογικά, θα συμπληρώσεις τα έντυπα για την Χαμηλή (κανονικά μετρήσεις δηλαδή για την την εσωτερική εγκατάσταση, έκθεση παράδοσης, το μονογραμμικό των πινάκων, τις κατόψεις κτλ.) ως θα έπρεπε ως πελάτης χαμηλής, και στο έντυπο της ΥΔΕ θα βάλεις την παροχή της Μέσης... (διατομή καλωδίου, γενικό διακόπτη μέσης...) Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτά που δηλώναμε με την παλιά ΥΔΕ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.