Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Βιβλιογραφία για φωτοβολταϊκά συστήματα


Θάνος

Recommended Posts

Γειά σε όλους! Θέλω να ασχοληθώ με το θέμα της μελέτης και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε ιδιωτικά ή και δημόσια κτίρια. Έχω ψάξει χωρίς επιτυχία για σχετική βιβλιογραφία στα Ελληνικά χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως γνωρίζει κανείς σχετική βιβλιογραφία? Θα με ενδιέφερε και η πιθανή ύπαρξη σχετικών προγραμμάτων(μεταπτυχιακά, σεμινάρια κλπ).

Link to comment
Share on other sites

Δες αυτές τις σημειώσεις από μεταπτυχιακό του ΕΜΠ. Βιβλιογραφία υπάρχει αρκετή και έχω ηλεκτρονική αλλά είναι πολύ μεγάλη για να ανέβει με αυτόν τον τρόπο.

Ελπίζω να βοήθησα

oess_183.pdf

Link to comment
Share on other sites

Έχω ψάξει και στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκο site (PREDAC). To μόνο που βρίσκω είναι αποσπασματική ενημέρωση από σεμινάρια και δημοσιεύσεις. Προφανώς δεν υπάρχει ακόμα συγκεντρωμένη πληροφορία στο θέμα...

Link to comment
Share on other sites

Γεία σου Θάνο.

 

Έχω κι εγώ κάποια πράγματα που ίσως σε βοηθήσουν. Στην ουσία είναι πάνω κάτω αυτά που δημοσίευσε ο mantzaras λίγο πιο συμμαζεμένα (κάτι σαν τυπολόγιο).

 

Επίσης έχω και σύγγραμμα το οποίο μας το μοίρασαν στο Πανεπιστήμιο (Φωτοβολταϊκή τεχνολογία, Κ. Καργάκη καθηγητή Ε.Μ.Π., εκδόσεις Συμμετρία, Αθήνα 1992).

 

Είναι 2 τα αρχεία...δες και αυτό.

solarequations_201.pdf

pvs_129.pdf

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

@Θάνος

υπαρχει ενα πολυ καλο βιβλιο του Ι ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ καθηγητη τει κρητης "φωτοβολταϊκα συστηματα".η πτυχιακη μου ειναι πανω σε αυτο το θεμα,οποτε εχω μαζεψει παρα πολυ υλικο πανω σε αυτο το θεμα,κυριως πτυχιακες και διπλωματικες εργασιες.αν σε ενδιαφερει να σου στειλω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.