Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Στεγάνωση σε panels μεταλλικών κτηρίων


ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος ή έχει καμία ιδέα για το πως μπορώ να κλείσω τρύπα διαμέτρου 10 cm περίπου σε πάνελ πλαγιοκάλυψης. Ο στόχος βέβαια είναι να μην φαίνεται όσον των δυνατών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • Απαντήσεις 22
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας,

Έχουμε παρόμοιο πρόβλημα, το σπίτι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί (γολγοθάς 2 ετών). Δυστυχώς διάβασα ότι δεν προτείνετε πανελ για οικία (μπορείτε να αναφέρετε συνοπτικά γιατί;  ), αλλά ο μηχανικός μας δεν είχε αυτή την άποψη όταν μας το πρότεινε ως την καλύτερη λύση... τέλος πάντων. Έχουμε δύο θέματα:

 

α)Αυτή τη στιγμή έχουμε πρόβλημα στεγάνωσης. Η στέγη μας είναι εγκιβωτισμένη, αυτός που τα τοποθέτησε εκ των υστέρων φαίνεται ότι ήταν άσχετος γιατί δεν πήρε σωστά μέτρα. Το πάνελ δεν προεξέχει 3-4 πόντους΄(όπως λογικά θα επρεπε) μέσα στην υδροροή, αλλά είναι 1 εκ κοντύτερο, με αποτέλεσμα το νερό να γλύφει και να εισέρχεται στο εσωτερικό. Μήπως θα πρέπει να ζητήσουμε να αντικατασταθεί το πάνελ;

 

β)θα έχουμε σοβαρό θέμα θορύβου; από μέσα θα έχουμε γυψοσανίδα και μονωτικό υλικό aritherm, με οπές στη γυψοσανίδα λόγω spot οροφής.

(Επίλεξαμε να μη βάλουμε πετροβάμβακα  ή χειρότερα υαλοβάμβακα, για να απαντήσω και στον φίλο PanosGlyf, ως πιο οικολογικό υλικό). Για το θέμα του θορύβου μου έχει προταθεί και υλικό ονόματι izitherm roll για έξω, αλλά δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμα αν και τι πρέπει να τοποθετήσουμε.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by nikoskons
Link to comment
Share on other sites

Για να καταλάβω δεν επιλέγετε πετροβάμβακα για οικολογικούς λόγους, αλλά επιλέξατε panel πολυουρεθάνης για οροφή? 

Ως προς τα θέματα της υγρομόνωσης εφόσον υπάρχει υπεύθυνος μηχανικός για την κατασκευή, θα συμβουλευτείτε τον ίδιο για να σας δώσει λύση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.