Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΤΕΙ Αυτοματισμού ή Έργων υποδομής;


Recommended Posts

Για τις παραπανω σχολες δυστυχος δεν υπαρχουν επαγγελματικα δικαιωματα εως τωρα(το ιδιο συμβαινει με ολες τις σχολες ΣΤΕΦ των ΤΕΙ),οπως λεει και ο συναδελφος Pappos.Για μενα επελεξε ηλεκτρολογων μηχανικων ΤΕ που σου δινει εστω και αυτα τα λιγα επαγγελματικα δικαιωματα .Το προγραμμα σπουδων μοιαζει αρκετα με αυτο των αυτοματιστων.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την βοήθεια σου απλά δεν θέλω να φύγω απο θεσσαλονίκη και δεν έχει ηλεκτρολογων μηχανικων ΤΕ εδώ..αν μπορεί κάποιος που σπούδαζει σε ενα απο αυτά τα δυο τμήματα να με πληροφορίση θα βοηθούσε πολυ:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δεν είναι μόνο τα επαγγελματικά δικαιώματα. Τα ΤΕΙ αυτοματισμού παράγουν αποφοίτους που θα μπορούσαν να απασχοληθούν στην βαριά βιομηχανία που δεν έχουμε και των έργων υποδομής στην παροχή υπηρεσιών/κατασκευή έργων όπου ο χώρος έχει πλέον υπερκορεσθεί και από κατασκευές πάσχουμε ούτως ή άλλως.

 

thomas κάτι άλλα πανεπιστήμια/πολυτεχνεία μπουγατσοκοπτικής να δεις να γυρίσει το μάτι σου. :P

Link to comment
Share on other sites

και των έργων υποδομής στην παροχή υπηρεσιών/κατασκευή

 

Μελέτη/κατασκευή θέλεις να πεις προφανώς. Κατασκευή πραγματοποιούν οι εργολάβοι. Η σχολή δεν βγάζει εργολάβους βγάζεις Μηχανικούς.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Και ο αυτοματισμός πάντως καλή σχολή είναι. 2 γνωστοί μου βρήκαν δουλεια. 10 χρόνια πριν θα σουλεγα Εργων Υποδομης...Τωρα ο κλαδος υποφερε ακομα και 10 πτυχια ναχεις.....Οτι σαρεσει καλυτερα σαν αντικειμενο..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.