Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Επαγγελματικά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου ΤΕΙ


Krisos

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους γνωρίζει κανέις αν ο Ηλεκτρολόγος ΤΕΙ υπογραφει μηχανολογικες μελετες; ...κατα την εκπονιση μια αδειας κτηριου τι μελετες υπογραφει ενας ηλεκρολογος; ..τι σημαινουν ολα αυτες οι κιλοβατορες που περιγραφονται στα επ. διακαιωματα του; ...σχετικα με τον ΚΕΝΑΚ που εφαρμοζεται απο 1/10 μπορει να συντασει και αυτος μελετη? ας βοηθησει καποιος σας παρακαλω :)

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα,

 

υπογράφει τα ηλεκτρολογικα, το φυσικό αέριο, και συνιπογραφή μεζί με μηχανολόγο τον ανελκιστίρα.

 

αυτα ξέρω εγω...

 

..ουσιαστικα δηλαδη ειναι υπο του μηχανολογου ..σιγουρα δεν εχει αλλες αρμοδιοτητες? ...και πως ζουν ουσιαστικα μιλαμε για πολυ λιγα χρηματα απο την μελετη

Link to comment
Share on other sites

στο εξωτερικο δεν υπαρχει καμια διακριση μεταξυ τον ειδικοτητων απο μηχανολογο σε μηχανολογο και απο πολ. μηχανικο σε μηχανικο ..ας ασχοληθει καποια στιγμη η ''Μπιρπιλο'' ...και μετα τα δικαιωματα των τεχνολογων ...δυστιχως ολες οι κυβερνισεις πασχιζουν μονο για να κατοχυρωσουν τα δικαιωματα των ιδιωτικων κολεγιων που ειναι και το ''χρημα'' και οχι των ΤΕΙ που καταχρηστικα καταπατα το ΤΕΕ ...γενικα ειμαι ειμαι υπερ της απελευθεροποιησης του κλειστου επαγγελματος μας ! ..ελπιζω καποια στιγμη να δωθει τελος στην ομηρια μας ...μιας και ειμαι τελειόφοιτος τεχνολογος μηχανικος ..δεν ειναι δυνατον στις πολεοδομιες να εχουμε μηχανικους απο Βουλγαριες και λοιπες δυναμεις και στους τεχνολογους να μην αναγνωριζονται κατ' ελαχιστο ..δικαιωματα που θα επρεπε να ειναι κατοχυρομενα απο τον κυκλο μαθηματων και του προγραμματος σπουδων των σχολων τους!! ..ευτυχως που υπαρχει και αυτο το φορουμ και μας ενημερωνει ..ειμαι σε φαση που ψαχνω δευτερο πτυχιο αλλα ακομα δεν καταληξει σε τι ..ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας! :)

Link to comment
Share on other sites

Απλά να σε ενημερώσω πως το "τεχνολόγος" είναι όρος του 1970. Οι απόφοιτοι ΤΕΙ ονομάζονται Μηχανικοί ΤΕ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτή είναι η ουσία. Αν δεν σέβεσε ο ίδιος τον τίτλο και το επάγγελμα σου, ποιος θα το σεβαστεί; Ο Σπιρτζής;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας.Εμαι ηλεκτρολογος Τ.Ε (ΤΕΙ) δηλαδη υπομηχανικος β ταξης.Θα ηθελα να ξερω αν εχω δικαιωμα υπογραφης σε σχεδια και μελετες ηλεκτρικων εγκαταστασεων και μεχρι ποσα Watt.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.