Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πρόγραμμα διαχείρισης Δημοσίων Εργων


dpapdpap

Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι,

απο το 1989 έχουμε δημιουργήσει το πρόγραμμα "ΕΡΓΑ" (αρχικά σε DOS & απο το 1996 σε Windows) που διαχειρίζεται τα δημόσια έργα απο το στάδιο της μελέτης μέχρι την παραλαβή του μεμονωμένα & ομαδικά.

 

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά του, συνοπτικά :

 

- Το πρόγραμμα ενημερώνεται και αναβαθμίζεται διαρκώς ενσωματώνοντας αμέσως οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει , στην νομοθεσία και στις τιμές/αναθεωρήσεις (αλλά και στις υποδείξεις των χρηστών) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση περα απο την ετήσια συνδρομή.

- Η χρήση του προγράμματος σε όλες τις λειτουργίες, πλην της εκτύπωσης, είναι ελεύθερη. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να το χρησιμοποιεί, χωρίς καμία υποχρέωση, για να χρησιμοποιεί τιμές/συντελεστές αναθεώρησης/ανάλυση τιμών/άρθρα νέα & παλιά ή δικά του, αλλά και να δημιουργεί μελέτες & να κάνει παρακολούθηση των έργων/εξόδων Το ότι δεν θα μπορεί να τα τυπώσει δεν αποτελεί απαραίτητα εμπόδιο αφού κάλιστα μπορεί να το κάνει αυτό απο άλλον χρήστη που έχει αυτή τη δυνατότητα. Πχ ο εργολάβος μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εργασία (ΑΠΕ, Λογ/σμούς κλπ) και να την μεταφέρει (ακόμα & μέσω internet) στην επιβλέπουσα υπηρεσία για έλεγχο/εκτύπωση κλπ. Με άλλα λόγια ο ιδιώτης μηχανικός, σε συνεργασία με την επιβλέπουσα υπηρεσία, δεν χρειάζεται να επιβαρυνθεί καθόλου.

 

- Οι εκτυπώσεις γίνονται μέσω επεξεργαστή κειμένου (Word, OponOffice writer) με την χρήση προτύπων/φορμών έτοιμων ή που διαμορφώνει ο ίδιος ο χρήστης ελεύθερα στον επεξεργαστή. Μπορεί να ομαδοποιεί τις φόρμες του με οποιον τρόπο θέλει πχ ανα υπηρεσία , ανα περίπτωση κλπ και γενικά έχει απεριόριστη ελευθερία στην διαχείρισή τους.

 

- Η εμφάνιση & λειτουργία του προγράμματος ακολουθεί την οικεία, στους ασχολούμενους με το αντικείμενο, διαδικασία, προσφέροντας στον χρήστη πλήρη εικόνα για κάθε ενέργεια πχ βλέπει ταυτόχρονα όλους τους Λογ/σμούς/ΑΠΕ/ΠΑΕ/κλπ, όταν πρόκειται να πληκτρολογήσει κάποια ποσότητα βλέπει άμεσα τα όρια που πρέπει να ακολουθήσει, ελέγχονται αυτόματα οι υπερβάσεις κλπ

 

- Είναι πλήρως φορητό. Διατίθεται σε USB stick και έτσι μεταφέρεται οπουδήποτε

 

- Πολλές άλλες λειτουρίες που δεν είναι εύκολο να αναφερθούν εδώ

 

Το πιο σημαντικό όμως είναι το ότι μπορεί ο καθένας να το δοκιμάσει και να το συγκρίνει χωρίς καμία δέσμευση.

 

Απλά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://www.softwaypro.gr και καταβάστε το.

 

ΣΗΜ. Θα σας ζητηθούν τα στοιχεία σας. Αυτό μας χρειάζεται μόνο & μόνο για να μπορούμε να εκτιμούμε το πόσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα και δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο λόγο ούτε καν για επικοινωνία μαζί σας. Γιαυτό σας παρακαλούμε δώστε τα πραγματικά σας στοιχεία.

 

Εικόνες απο τις οθόνες του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ:

 

http://www.softwaypro.gr/Enarjh.pdf

http://www.softwaypro.gr/Eyrethrio.pdf

http://www.softwaypro.gr/Bibliouhkes.pdf

http://www.softwaypro.gr/Proypologismos.pdf

http://www.softwaypro.gr/APE.pdf

http://www.softwaypro.gr/LOG.pdf

http://www.softwaypro.gr/PPAE.pdf

http://www.softwaypro.gr/KOST.pdf

http://www.softwaypro.gr/Dhmopr.pdf

http://www.softwaypro.gr/XRON.pdf

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος σε windows 8.1 με antivirus avira λαμβάνω μήνυμα για detection DR/Delphi.gen και πιο συγκεκριμένα στην διαδρομή C/SoftwayDownloads/Other/InstΜacro.exe

Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο?Προσωπικά για να είμαι σίγουρος ακύρωσα την εγκατάσταση και έβαλα το αντικείμενο σε καραντίνα.

Link to comment
Share on other sites

Απαντάω μόνος μου γιατί μπορεί να βοηθηθεί στο μέλλον και κανένας άλλος. Μου απάντησαν από το avira, όπου τους έστειλα το αρχείο ότι όλα είναι οκ.

οφείλω να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα, δεν περίμενα να απαντήσουν, πολύ δε περισσότερο μέσα σε δύο μέρες.

post-72619-0-39758300-1502275311_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.