Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Διαγραφη απο ΤΣΜΕΔΕ για ΙΚΑ ενω ειχε ενσημα στο ΙΚΑ


araxe3

Recommended Posts

Θελω να σας γραψω την ιστορια μου για να μην την παθει και κανενας αλλος οπως την επαθα και εγω.

Παντρευτηκα με τη γυναικα μου το 2007. Ειναι φιλολογος και εκανε καποια μαθηματα σε φροντιστηριο και ηταν ωρομισθια για μια ωρα την εβδομαδα. Καποια στιγμη μεσα στο 2008 παει να θεωρησει το βιβλιαριο στο ΙΚΑ και της λενε οτι δεν εχει αρκετα ενσημα. Λεμε τι να κανουμε θα την γραψουμε στο ΤΣΜΕΔΕ.

Η γυναικα μου δουλευε σε ενα φροντιστηριο και απο κει μαζευε καποια ενσημα και ειχε και καποιο εισοδημα το οποιο εμπαινε και στη φορολογικη δηλωση. Για το 2009 αυτο το ποσο ηταν μεγαλο οποτε οταν πηγα να κανω ανανεωση στο ΤΣΜΕΔΕ για το 2011 και μου ζητησαν την δηλωση ειδανε τα εισοδηματα της γυναικας μου και μου ειπαν οτι δεν μπορει να ασφαλιστει πια σε εμας αλλα πρεπει να παει στο ΙΚΑ. Και τι χρειαζεται ρωταω? Μια βεβαιωση απο το ΙΚΑ οτι μπορει να ασφαλιστει και ΑΠΟ ΠΟΤΕ. Παω στο ΙΚΑ και με τα πολλα μου δινει βεβαιωση οτι θα μπορουσε να ειναι ασφαλισμενη απο τον Μαιο του 2008. Δυο μηνες αφου διαγραφηκε. Και τωρα περιμενω να μου βγαλουν κοστολογια για να τους επιστρεψω αυτα που εχω παρει απο τοτε εως σημερα. Αν βαλετε οτι γεννησαμε στο ενδιαμεσο μπορειτε να φανταστειτε οτι το μανικι θα ειναι μεγαλο.

 

Συμβουλη: μολις μαζεψει η γυναικα σας ή ο αντρας σας ενσημα για το ΙΚΑ ή για οποιοδηποτε αλλο φορεα να φυγει απο το ΤΣΜΕΔΕ για να μην παθει το ιδιο. Οταν εγραψε τη γυναικα μου ειχα υπογραψει μια υπευθυνη δηλωση που ελεγε οτι μολις μπορουσε θα ασφαλιζοτανε μονη της. Αλλα που να το θυμασαι αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.