Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τοποθέτηση αποστατών οπλισμού


 
gavrilis

Recommended Posts

dim,ως προς το υλικο εννοω.Σαν επικαλυψη ειναι πολυ καλοι δεν λεω,αλλα οταν δεχεται βαρος,σπανε πολυ ευκολα.Τους εχω χρησιμοποιηση σε γαλαρια,και πατωσαν.Απο αυτους που δεν το περιμενα και με εβγαλαν ασπροπροσωπο ηταν οι αποστατες ζιγκ-ζαγκ,για βαριες θεμελιωσεις.

 

Παρατήρηση: Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, ilias

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω οτι ο διπλός αποστάτης δεν θα αφήσει σκύρο να περάει και στο σημείο εφαρμογής τους θα έχουμε πολύ φτωχή επικάλυψη ουσίας (σκυρόδεμα). Η μπετονένιοι είναι και φθηνοί και καλοί.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ συνάδελφε Ροδόπουλε ο πάνω αποστάτης κάθεται όπως ακριβώς θα καθότανε και μόνος του, άρα ότι μέρος από το σκυρόδεμα περάσει όταν είναι μόνος του το ίδιο θα περάσει και σαν διπλός. Άρα καμμία διαφορά.

Εξάλλου όλοι οι Σιδεράδες φέρνουν αυτοί από την μάνδρα τους πλαστικούς αποστάτες όταν λοιπόν εφαρμόζεις λύση με προιόντα που σου παρέχει η αγορά στο τελευταίο βλαχοχώρι καταλαβαίνεις είναι προς το συμφέρον της οικοδομής του βλαχοχωρίου.

Link to comment
Share on other sites

Εχεις κατι με τα χωρια της χωρας????

Ειναι ασχημο οπως το διαβαζω....

Φιλικα...

 

Ειπαμε οι αποστατες απο σκυροδεμα δεν εχουν κανενα προβλημα...

1. Ερχονται σε κουτα, τους πας οπου θες...Ακομα και κουριερ τους φερνει..

2. Υπαρχουν και οι χειροποιητοι...

Link to comment
Share on other sites

Το βλαχοχώρι τέθηκε να δείξω έντονα την ύπαρξη πλαστικών αποστατών στις μάνδρες παντού στην Ελλάδα χωρίς ψάξιμο αγοράς δηλ. στο πλέον απομακρυσμένο χωριό χωρίς ιδιαίτερη χρηματική επιβάρυνση. Επειδή τυχαίνει να κάνω κατασκευές σε οροπέδιο (Γκιώνα-Οίτη-Βαρδούσια) με υψόμετρο 1200μ όπου έχω και εξοχικό ποτέ δεν μου δημιουργήθηκε πρόβλημα με τους αποστάτες.

Link to comment
Share on other sites

Τους καλύτερους αποστάτες τους είδα εδώ κάτω και τους επέβαλε η εταιρεία επίβλεψης (μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο) και γίνονται με την μίξη δύο συστατικών.Άριστη συνεργασία με το σκυρόδεμα και θλιπτική αντοχή πέρα από κάθε φαντασία.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά οι καλύτεροι αποστατήρες είναι εδώ

 

http://www.hy-ten.co.uk/pages/respace.htm

Link to comment
Share on other sites

Εγώ βάζω αποστάτες "φίδια" στην πλάκα, αλλά όχι ενιαίους. Σε κομμάτια 10-15 εκ. γιατί δεν θέλω να έχω ασυνέχεια στην πλάκα για 2-3 εκ. Ειδικά αν η πλάκα είναι π.χ. 12-13 εκ. Επίσης πολλές φορές βάζω μαρμαράκια που πιστέυω ότι είναι καλό υλικό.

Στα υποστηλώματα και στις δοκούς πάλι βάζω κομματάκια από φίδι ώστε να πιάνουν τουλάχιστον 2 τσέρκια. Στα υποστηλώματα σε κάθε πλευρά σε 2 ύψη και στα δοκάρια και στις 3 πλευρές ανά 1,5μ περίπου (αναλόγως πάντα).

Πάντως οι αποστάτες που προτείνει ο κος Ροδόπουλος είναι μακράν ότι καλύτερο έχω δει αλλά θα ήθελα να ρωτήσω και το κόστος τους.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.