Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δελτίο Δομικής Τρωτότητας και Τ.Ε. μηχανικού


Recommended Posts

Καλησπέρα.Μία βοήθεια:Αλλαγή χρήσης υπογείου σε κατοικία και ενσωμάτωση σ'αυτήν μέρος από τα κοινόχρηστα και το λεβητοστάσιο,τι κατηγορία θα βάζατε 2 ή 3;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφοι,

 

Σε ΔΕΔΟΤΑ κατηγορίας 2 εκεί που λέει συνολική επιφάνεια κτιρίου προφανώς εννοεί την εγκεκριμένη χωρίς τις αυθαιρεσίες σωστά ?

 

Επίσης σαν έτος της κατασκευής όταν υπάρχει ΟΑ βάζετε περιθώριο 5ετία ? π.χ. άν η άδεια είναι του 1972...τότε γράφεις 72-77 ?

Edited by maximos75
Link to comment
Share on other sites

Εγώ βάζω την δομημένη επιφάνεια της αδείας. ώστε το ποσοστό που προκύπτει τμ αυθαίρετης κατασκ./συνολ. δομ. επιφ.,  να είναι προς το δυσμενέστερο να είμαι πιο καλυμμένος. αλλιώς ο παραπάνω λόγος τι νόημα έχει. Θεωρώ πως με αυτό αποδεικνύεις και, π.χ. για Σ2, το < ή > του 20%, για το αληθές και της κατηγορίας ΔΕΔΟΤΑ 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Συνάδελφοι έχω αναλάβει για υπαγωγή στον Ν.4178/2013 μια οριζόντια ιδιοκτησία η οποία ήταν Πυλωτή και έχει γίνει κλείσιμο της και χρησιμοποιείται σαν κλειστή θέση πάρκινγκ. Στα αρχεία που μου ζητάει το σύστημα του ΤΕΕ είναι και Δελτίο Δομικής Τρωτότητας.

Συνολικά το κτίριο είναι πυλωτή και 2 ορόφοι. Σαν αυθαιρεσία υπάρχει μόνο η αλλαγή χρήσης και διαφορετική διαμερισμάτωση του χώρου.

Έχω δικαίωμα σαν Πολ. Μηχανικος Τ.Ε να φτιάξω Δ.Δ.Τ. για την συγκεκριμένη περίπτωση? 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.