Δηλαδή σε πρώτη φάση, για να το ρίξω στο σύστημα, συμπληρώνω το πεδίο της συμφωνηθείσης αμοιβής και δεν βάζω τίποτα στο πεδίο "Α/Α έργου του συστήματος αμοιβών" ?
Παράταση στη ρύθμιση αυθαιρέτων του Ν.4014/11
Started by gp1, Nov 22 2011 20:58
249 replies to this topic
Posted 05 April 2012 - 08:47
Posted 05 April 2012 - 08:53
Για να φτάσεις τη δήλωση μέχρι και στη φάση "Προσωρινή Υπαγωγή" δεν χρειάζεται να βάλεις τον Α/Α έργου, ούτε συμφωνηθείσα αμοιβή.
Ο Α/Α έργου θα σου χρειαστεί στη συνέχεια για να πάει σε φάση "Οριστικής Υπαγωγής".
Η συμφωνηθείσα στο σύστημα αμοιβών για να εκδόσεις την εντολή πληρωμής.
Ο Α/Α έργου θα σου χρειαστεί στη συνέχεια για να πάει σε φάση "Οριστικής Υπαγωγής".
Η συμφωνηθείσα στο σύστημα αμοιβών για να εκδόσεις την εντολή πληρωμής.
Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ, 05 April 2012 - 08:55.
Posted 05 April 2012 - 09:18
Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις
Posted 05 April 2012 - 11:03
ΕΤΑ=112,5 πλέον
Κοίταξε λίγο και την απαλλαγή:
Θέλει άτυπη δωρεά της αμοιβης σου (στη ΔΟΥ)
Στη συνέχεια ενέργειες στο ΤΕΕ και κατάθεση επι τόπου της εισφοράς υπέρ ΤΕΕ
Κοίταξε λίγο και την απαλλαγή:
Θέλει άτυπη δωρεά της αμοιβης σου (στη ΔΟΥ)
Στη συνέχεια ενέργειες στο ΤΕΕ και κατάθεση επι τόπου της εισφοράς υπέρ ΤΕΕ
Edited by Athan, 05 April 2012 - 11:06.
Posted 05 April 2012 - 12:25
Το έχω κοιτάξει και αυτό με την απαλλαγή αλλά μου είπαν ότι λόγω γραφειοκρατιάς θα τα φάω σε βενζίνες. Οπότε θα προτιμήσω να βάλλω μια χαμηλή αμοιβή. Κάτι ακόμα που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ότι θα ήθελα να έχω όσο το δυνατό γρηγορότερα τη βεβαίωση περαίωσης της διαδικασίας στα χέρια μου (για να ζητηθεί ρεύμα για την οικοδομή). Μπορώ να προχωρήσω τη διαδικασία και να φτάσω στην οριστική υποβολή, ακόμα και αν εκρεμμούν π.χ τα σχέδια να κατατεθούν ηλεκτρονικά ? Και σε ότι αφορά την πολεοδομία, πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος και να προχωράει η διαδικασία παράλληλα ?
Posted 05 April 2012 - 15:34
Μπορείς να δηλώσεις ότι έχεις στην κατοχή σου τα πάντα και θα τα ανεβάσεις και να κάνεις οριστική υποβολή.
Για την απαλλαγη κανένας κόπος. 1 φορά στη ΔΟΥ και 1 στο ΤΕΕ και τέλος. Το έχω κάνει πρόσφατα για ανέγερση - έυκολο.
Για την απαλλαγη κανένας κόπος. 1 φορά στη ΔΟΥ και 1 στο ΤΕΕ και τέλος. Το έχω κάνει πρόσφατα για ανέγερση - έυκολο.
Posted 05 April 2012 - 16:08
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Καλό Πάσχα!
Posted 12 April 2012 - 11:56
Μιας και το θέμα αναφέρεται σε "παράταση", ... να άλλη μία, αυτή τη φορά για τη β' φάση, που πάει πλέον 30.09.2012...
Δείτε κι εδώ: http://www.michaniko...1-%CE%BC%CE%AD/
Δείτε κι εδώ: http://www.michaniko...1-%CE%BC%CE%AD/
Posted 22 April 2012 - 19:44
Συνάδελφοι μου έτυχε μια περίπτωση υπαγωγής στον 4014...
Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τον νόμο και θα ήθελα να με ενημερώσετε αν μπορώ να ξεκινήσω τώρα τη διαδικασία ή έχει λήξει η προθεσμία. Από ότι διάβασα λίγο παραπάνω συμπέρανα ότι δεν έχει λήξει αλλά θα ήθελα και μια επιβεβαίωση...
Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τον νόμο και θα ήθελα να με ενημερώσετε αν μπορώ να ξεκινήσω τώρα τη διαδικασία ή έχει λήξει η προθεσμία. Από ότι διάβασα λίγο παραπάνω συμπέρανα ότι δεν έχει λήξει αλλά θα ήθελα και μια επιβεβαίωση...