Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρόβλημα με την σελίδα του ΤΕΕ


speedbull

Recommended Posts

Ρε παιδιά τι έχει πάθει η σελίδα του ΤΕΕ τις τελευταίες μέρες?? Όλο προβλήματα είναι.Δεν μπορούμε να δηλώσουμε αυθαίρετα και βεβαιώσεις.. Έλεος δηλαδή.

Link to comment
Share on other sites

..δουλεύει άραγε κανένας ΙΤ το θέμα ή την κοπανίσανε όλοι για σκ..;

καντε κάτι ρεεεεεεεεεε χάνουμε το χρόνο μας στα refresh και τα Login

Edited by NEADERTAL
Link to comment
Share on other sites

Το είχαν σχεδόν κλειστό από το ΤΕΕ ως μέτρο πίεσης στο ΥΠΕΚΑ για τις αλλαγές που προωθούν εις βάρος μας.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε επειδή η σελίδα του ΤΕΕ και κατεπέκταση το ΤΕΕ θέλω να πιστεύω ότι ανήκει σε όλους τους μηχανικούς και όχι μόνο σε αυτούς που ασχολούνται με τα αυθαίρετα επέτρεψε μου την παρέμβαση.

Είναι αλήθεια ότι προοθούνται αλλάγές σε βάρος όλων των μηχανικών και ειδικά των διπλωματούχων. Οπως επίσης καταλαβαίνω πως οι ρυθμίσεις είναι μία πηγή εισοδήματος για κάποιες ειδικότητες αυτή την δύσκολη εποχή. Τις προάλλες είχε γίνει μία κινητοποίηση όπου μέσα σε όλα πολλοί συνάδελφοι και της δικής σου ειδικότητας πρότειναν το πάγωμα των δηλώσεων σαν μέτρο πίεσης...Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά μεταξύ τους, (η γνώμη μου, συμφωνώ αλλά με συννενόηση και συντονισμό) ή είναι απλά θέμα server και τεχνικού προβλήματος.

Θα ήθελα μόνο να σε ρωτήσω, αν λέμε αν, υπάρχει τέτοιο ενδεχώμενο, θα ήσουν σύμφωνος ή θα διαμαρτυρόσουν που δεν μπορείς να υποβάλλεις τη δήλωση με το φόβο μην χάσεις τον πελάτη... Κάποιες φορές απαιτούνται θυσίες από όλους μας (μην το παίρνεις προσωπικά προς Θεού)

Ευχαριστώ

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

Όχι συνάδελφε η ένσταση μου αφορά τις ατελείωτες ώρες που έχασα προσπαθώντας να συνδεθώ ενώ θα μπορούσα να είχα ενημερωθεί (banner, email, άλλο) για την κινητοποίηση αυτή και μάλιστα να είχα συμμετάσχει με τον τρόπο μου.

 

Μην μπερδεύεις τα πράγματα.. Το οτι κάποιος διαμαρτύρεται για λανθασμένες κινήσεις και έλλειψη συντονισμού για οποιαδήποτε κίνηση.. δεν σημαίνει πως αντιτίθεται στον αγώνα για τα δικαιώματα μας ίσα ίσα επισημαίνει τα προβλήματα για να προστατευτούμε από παρεξηγήσεις...και άραγε τι έγινε όλο αυτό το διάστημα με το ''πρόβλημα του ΤΕΕ'', ωφελήθηκε το ΤΕΕ; ή παρουσιάστηκε ως προβληματικό;

Δεν θα είχε καλύτερα αποτελέσματα αν είχαμε ενημερωθεί για την κίνηση και οργανώναμε το χρόνο μας αντίστοιχα..;

τον χάνουμε που τον χάνουμε άσκοπα σε ατέλειωτες ώρες αναζήτησης της ερμηνείας του πρόχειρου νόμου.

Τις θυσίες να τις κάνουμε και να πιάνουν τόπο..μεθοδικά και συλλογικά, όχι βάρα και ότι γίνει και να μένουν όλοι ανενημέρωτοι.

 

Για το πρόβλημα διερωτώνται από την Πέμπτη οι ίδιοι οι υπάλληλοι στο ΤΕΕ, οπότε ποιό ΤΕΕ κατέβασε το σύστημα; Μου ακούγεται λίγο δικαιολογία συνάδελφε οπότε ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα..

Edited by NEADERTAL
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.