Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρόβλημα ηχομόνωσης σε κατοικία


Guest sosi

Recommended Posts

καλη η ιδεα του φιλου. απλα να φροντισεις να μην το μαθουν γιατι ακομη κι αν τους διωξει ο ιδιοκτητης απο πανω μεχρι να φυγουν σε βλεπω να σε "βασανιζουν" σαδιστικα!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

fear1976 φανταζομαι αναφερεσαι σε τεχνικες παρομοιες με αυτες που χρησιμοποιουν στα θεατρα.. και ναι αυτο δεν ειναι για μενα. σιγουρα παω για το προηγουμενο που εχεις πει και βλεπουμε τι θα μου πουνε!

 

speez το εχω σκεφτει, αλλα πιστευεις ειλικρινα οτι υπαρχει ιδιοκτητης που θα "αρνιοταν" να παιρνει ενα παχουλο ενοικιο καθε μηνα αυτη την εποχη που αντε να το ξανανοικιασει (ειναι και 4αρι, ποιος θα το παρει;) επειδη εγω ενοχλουμαι; συν να επιβαρυνθει και τη πληρωμη των κοινοχρηστων;; δεν υπαρχει καμια περιπτωση, ασε που σιγουρα θα τους το μεταφερει για να ειναι και πιο προσεκτικοι και καλα.. και μετα θα ερθει η μαφια σιγουρα! γι αυτο λεω οτι το μονο που θα εχει αποτελεσμα θα ειναι οτι κανω εγω μονη μου μεσα στο σπιτι μου, οτιδηποτε αλλο απαιτει να ασχοληθουν τριτοι δε θα εχει αποτελεσμα και παιζει να βρω και το μπελα μου! ειχα και στο μπαλκονι μου θεμα με τους ιδιους και το ελυσα μονη μου.. ειναι αρρωστημενη περιπτωση σας λεω!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.