@Iatros
Τυχαίνει να έχεις κανένα οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο, αν μου επιτρέπεις ?
@Iatros
Η μήπως έχεις κανένα απο αυτά τα ξενοδοχεία που βρίσκονται απέναντι νότια απο το κτήμα μου και που το βράδυ αναβουν τους προβολείς τους ίσα κατα πάνω μου και με στραβώνουν για να προσφέρουν στους πελάτες τους countryside by night? απαγορεύοντας πια έτσι σε μένα το καλοκαίρι να φχαριστηθώ τη βραδιά έξω (Με την πρόφαση ότι απο τη ρύμη που μας χωρίζει μπουκάρουν Αλβανοί και ξαφρίζουν τα δωμάτιά του και χρειάζεται συνεπώς τους προβολείς για προστασία) ? Και που αυτή τη στιγμή που μιλάμε χτίζεις ολόκληρες πτερυγες παρανομα για να τις νομιμοποίησεις με 4014?
Η μήπως είσαι ο ιδικτήτης του άλλου γειτονικού μας αγροτεμαχίου ανατολικά που έκανες γεώτρηση σχεδόν μες τη ρεματιά και στέρεψες όλα τα πηγάδια στη μεριά μας,(και πέρασες και τη σωλήνα μέσα απο την ιδιοκτησία μας χωρίς να ρωτήσεις κανέναν) για να τροφοδοτήσεις τις επιχειρήσεις σου παρακάτω? Η μήπως έχεις εκείνα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και μηχανάκια παραδίπλα, και που έχεις το συνεργείο απο κάτω στο αυθαίρετο υπόγειο και που τα πλένεις και τα δοκιμάζεις μαρσάροντάς τα και ακούγεται σαν τη λεωφόρο Συγγρού μες τα μεσημέρια?
Η μήπως έισαι δυτικά απέναντι απο τη ρεματιά που μας χωρίζει, εσύ με τις επιπλωμένες βιλίτσες που οι ηλιακοί θερμιοσίφωνες τους ξεπρόβαλαν φέτος απο τα ΄δωματά σου και χάλασες τον ορίζοντά μου και που συνδέθηκες παρανομά με τον υπόνομο που πέρασε ο δήμος μέσα απο τη ρεματιά ? Τον οποίο κυνηγάω κάθε φορά που βρέχει να στείλει συνεργείο να ξανα τοποθετήσει τα καπάκια των φρεατίων γιατί βρομάει ο τόπος?
Η μήπως εισαι εσύ με το εστιατόρειο που ξεφύτρωσε στην αυθαίρετη τζαμαρία απο τα βορινά και που όποτε φυσάει αντι να ευχαριστιόμαστε τη δροσιά τον Αυγουστο, μυρίζει κουζινίλα?
Μάλλον θα είσαι εσύ εκείνος που, αφού έβλεπες το χτήμα μας τόσα χρόνια παρθένο και "αναξιοποίητο" τόσες δεκαετίες, θα υπέθεσες ότι δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες νοικοκυραίοι σε αυτό και το διεκδίκησες δικαστικά με ανυπόστατα και πλαστά τεκμήρια χρησικτησίας ?
Οποιος και νά σαι, σε όποια απο τις 4 πλευρές του ορίζοντα, κάποιος απο αυτούς θα είσαι.
Αλλά εγώ θα αντιπαρέλθω τον χαρακτηρισμό σου.
Edited by terry, 15 February 2012 - 20:29.