Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Συνεχές Πρόβλημα με teemail.gr


tyxodioktis100

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

 

Θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που αφορά πολλούς χρήστες υποθέτω.

 

Χρησιμοποιώ στην δουλειά μου το teemail.gr εδώ και 2 χρόνια περίπου.

 

Τον τελευταίο μήνα το σύστημα είναι στα όρια της κατάρευσης. Άλλα mail έρχονται, άλλα δεν έρχονται, η κατάσταση είναι γελοία. μου στέλνουν μαιλ το πρωί και έρχετε 3 μέρες μετά!!

 

Σε επανελημμένα τηλεφωνήματα, μου αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα και ο εξοπλισμός είναι στα όρια του!

Έλεος ρε παιδιά!!! Ένα μαιλ μας δίνεται δωρεάν ( λέμε τώρα...) και αυτό δεν μπορείται να το υποστηρίξετε?!

 

Πολλοί μπορεί να μην έχετε παρατηρήσει το πρόβλημα ,αλλά εγώ λόγω δουλειάς στέλνω πολλά μαιλ και περιμένω άμεσες απαντήσεις, οπότε είναι κουραστικό..

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 41
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

από τις 9 μου έχουν στείλει 2 μαιλ και έχω στείλει και άλλα 2 και δεν κουνιέται τπτ....

Link to comment
Share on other sites

το μαιλ που μου εστειλες παραδοθηκε....

μου εχουν στειλει απο τις 9:00, 2 μαιλ απο εθνικη τραπεζα, 1 δοκιμαστικο απο το hotmail μου, και ακομα...

θα κανω κανα jpg με ημερομηνιες απο τα χθεσινα μαιλ καθως και απο ενα που το εστειλα απο Hotmail την παρασκευη και ηρθε χθες...

τι να πω...

Link to comment
Share on other sites

Απορώ πραγματικά: ακόμα με το email του ΤΕΕ ασχολείστε; Είναι πλήρως αναξιόπιστο. Ανέκαθεν ήταν. Και πριν 2 χρόνια και πριν 5 και πριν 10 ακόμα που θυμάμαι συναδέλφους να αγωνιούν "έφτασε" "δεν έφτασε" (λες και το παρέδιδε ...ταχυδρομικό περιστέρι και τη στιγμή που τέτοια προβλήματα ήταν λυμένα ακόμα και από το freemail). Μια ζωή "λουδίτες", μια ζωή στην κοσμάρα τοους ζούσαν οι του ΤΕΕ. Ανοίξτε ένα gmail ή ένα hotmail εκεί πέρα να κάνετε τη δουλειά σας και μην κοροϊδεύεστε με τις ανοησίες περί "κύρους" (υποτίθεται) του "@tee.gr" και "@teemail.gr". Το κύρος του κλάδου μας χάθηκε παντού οριστικά. To mail μας μάρανε...

Edited by tpanag
Link to comment
Share on other sites

Το teemail πατάει στην πλατφόρμα squirrelmail. Ίσως αν αναβάθμιζαν την πλατφόρμα να σταματούσαν πολλά προβλήματα.

 

Πάντως αν πάρει κανείς ως παράδειγμα το πρόβλημα με το yahoo που αδυνατούν να λύσουν εδώ και χρόνια καταλαβαίνεις το επίπεδο των "τεχνικών" που εργάζονται στο αγαπημένο μας επιμελητήριο.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

απο το FAQ του ΤΕΕ......

 

Τα email μου προς το Yahoo! καθυστερούν ή δεν παραδίδονται καθόλου! Γιατί;

Θα ήταν ευτυχές εάν αυτό συνέβαινε με ευθύνη της ΤΠ/ΤΕΕ. Θα υπήρχε τρόπος να λυθεί το πρόβλημα. Όταν οι servers του Yahoo! Mail δέχονται ένα email από την ΤΠ/ΤΕΕ, απαντούν με έναν διαγνωστικό κωδικό λάθους 421 ο οποίος σημαίνει πως ο mail server της ΤΠ/ΤΕΕ πρέπει να προσπαθήσει να παραδώσει την αλληλογραφία αργότερα.

Αυτό το "αργότερα" δεν έρχεται όμως ποτέ, καθώς το Yahoo! Mail δεν δέχεται την αλληλογραφία σε καμιά από τις προσπάθειες που κάνει ο mail server. Αυτή η καθόλα αγενής συμπεριφορά δεν επηρεάζει μόνο την επικοινωνία με το Yahoo! Mail, αλλά δημιουργεί πρόβλημα σε όλη τη λειτουργία της εξερχόμενης αλληλογραφίας της ΤΠ/ΤΕΕ. Η εκτίμησή μας είναι πως αυτό γίνεται ηθελημένα, πως δηλαδή το Yahoo! Mail θέλει να "τιμωρήσει" όποιον θεωρεί δυνητικά ως network abuser, επιβαρύνοντας την υποδομή του προσθέτοντας της αχρείαστο φορτίο. Έχουμε προσπαθήσει να έρθουμε σε επικοινωνία με τους διαχειριστές του Yahoo! Mail για να διερευνήσουμε το ζήτημα, καθώς δεν μας παρέχεται ούτε καν η αιτιολόγηση της άρνησης της εξυπηρέτησης, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το Yahoo! Mail επιλέγει να αντιδρά σαν τη μεγάλη εταιρία με όγκο χρηστών τέτοιο ώστε να θεωρεί όλους τους άλλους παρόχους ηλεκτρονικών υπηρεσιών ασήμαντους.

Παρόλο αυτό το κενό στην επικοινωνία και την έλλειψη συνεργασίας, ακολουθήσαμε όλα τα βήματα που συνιστούν στη σελίδα επικοινωνίας, υλοποιήσαμε, χωρίς να έχουμε καν την υποχρέωση, ακόμα και το πρότυπο DKIM, πρότυπο υποστηριζόμενο ανοιχτά από το Yahoo!, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα. Αυτό βοήθησε, αλλά μόνο προσωρινά.

Δεν είμαστε οι μοναδικοί που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και μακριά από εμάς οι θεωρίες συνομωσίας. Όμως χωρίς δεδομένα και με παντελή έλλειψη συνεργασίας, ελάχιστα μπορούμε να κάνουμε για να λυθεί το ζήτημα.

(Μετά από 8 μήνες και συνεχείς οχλήσεις προς το Yahoo! Mail ώστε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες, η ροή επικοινωνίας φαίνεται να έχει αποκατασταθεί.)

Οι διαχειριστές του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ΤΠ/ΤΕΕ είναι πάντα στη διάθεσή σας για να εκφράσετε τη δυσσαρέσκειά σας, ερωτήσεις ή προτάσεις στη διεύθυνση [email protected].

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.