Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Όχι του ΕΤΑΑ στο "κούρεμα" των ομολόγων


nikostzar

Recommended Posts

Εγω αρνουμαι να καταλαβω με ποιαν σπουδη ο Βενιζελος ενεργοποιησε τα CACs και ετσι πληρωνονται τα CDs. Ο ΙSDA ειχε ξεκαθαρισει πως εαν δεν ενεργοποιηθουν τα CACs δεν υπαρχει credit event και δεν πληρωνονται τα CDs. Το κερδος της Ελλαδας απο την ενεργοποιηση των CACs ειναι μικρο. Εμενα κατι παντως μου βρωμαει στην ολη ιστορια.

Ο beny με την κίνησή του αυτή, στην ουσία βοήθησε τους εκδότες των CD's να πληρώσουν λιγότερα σήμερα από ότι θα πλήρωναν σε μία μελλοντική πτώχευση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 32
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ειλικρινά απορώ πλέον, πως σκέφτεστε ορισμένοι... Μιλάμε για το ίδιο μας το ταμείο, τα ίδια μας τα λεφτά που με κόπο βγάλαμε εμείς ή οι γονείς μας που αναγκάζονται να χρηματοδοτούν τις εισφορές μας. Ειλικρινά απορώ! Και δεν έχω καμία όρεξη πραγματικά για μια ακόμη φορά να κάτσω να αναδείξω τον παραλογισμό τέτοιων απόψεων. Όσοι είναι διατεθειμένοι να καταλάβουν, κατανοούν πλέον ότι αυτό που ζούμε (και θα ζούμε τον επόμενο καιρό), είναι όλα τα αρνητικά μια χρεωκοπίας και κανένα από τα θετικά της.

Συμφωνω απολυτα.

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη, με ποιο σκεπτικό ταυτίζονται οι συνέπειες από το κούρεμα, σε αυτούς που αγόρασαν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους ένα επενδυτικό προϊόν και σε αυτούς που όχι μόνο δεν πήραν απόφαση οι ίδιοι να αγοράσουν, αλλά υποχρεωτικά δεν είχαν καν λόγο σε αυτή την αγορά?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.