Μετάβαση στο περιεχόμενο

48 ωρη γνωστοποίηση εργασιών στην Πολεοδομία με το Αρθρο 4 παρ 3 ΝΟΚ


Recommended Posts

Αρχικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και τον χρόνο σου συνάδελφε,

 

Επομένως και πάλι πάω με Άδεια Δόμησης??? "Περιτοιχίσεις και περιφράξεις.."???

Και το deck?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γενικά ως διαμορφώσεις π.χ. θα τα βάλεις (κατάστρωμα και τοιχάκια)

Πρόσεξε μόνο μήπως έχεις θέμα με την επιφάνεια φύτευσης

 

εδιτ

θα κάνεις και όψεις-τομές στα διαχωριστικά-ανεμοφράκτες

Edited by tetris
Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα, να ρωτήσω κι εγώ κάτι για τη 48ωρη: διαβάζω ότι στις εργασίες που περιλαμβάνονται είναι και α. Μικρής έκτασης εσωτερικές επισκευές ή διασκευές που δεν μεταβάλλουν τη φέρουσα κατασκευή του κτιρίου ή τις όψεις του. Στις διασκευές αυτές περιλαμβάνονται και οι εσωτερικές διαρρυθμίσεις? ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

όχι θέλει ΕΕΜΚ για εσωτερικές διαρρυθμίσεις

Χρειάζεται ΕΕΜΚ για την καθαίρεση μόνο ενός τοίχου, κατασκευή με γυψοσανίδα σε άλλη θέση και αλλαγή θέσης εσωτερικής θύρας?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

να ρωτησω και εγω κατι μια και ειναι η πρωτη φορα που θελω να βγαλω 48ωρη γνωστοποιηση, για ενα τζακι σε ενα μαγαζι και φοβαμε οτι θα πεσει καταγγελια απο οτι με ενημερωσε ο ιδιοκτητης ... απο οτι εχω καταλαβει γνωστοποιο σε πολεοδομια και ΑΤ ολα καλα . απο εκει και περα ο υδραυλικος και ο τζακας ειναι ελευθεροι επαγγελματιες αρα δεν χρειαζεται να παω στο ΙΚΑ... 

ο μπογιατζης ομως ειναι ελευθερος και ωραιος τι κανω παω ικα και ανοιγει φακελο ο ιδιοκτητης ή ειναι ποιο ευκολο να βρω καποιον μαστορα με ΕΦΚΑ  να τελειωνω ;; 

Edited by george68
Link to comment
Share on other sites

Για κάθε οικοδομική εργασία που εκτελείται από μη στεγασμένη επιχείρηση, απαιτείται απογραφή στο ΙΚΑ, ανεξαρτήτως οικοδ. άδειας.

Η αναγγελία του έργου είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη. Αν φοβάται καταγγελία, ας κάνει απογραφή (με πίνακα 3). Έτσι κι αλλιώς, λίγα ημερομίσθια θα προκύψουν.

Link to comment
Share on other sites

να ρωτησω και εγω κατι μια και ειναι η πρωτη φορα που θελω να βγαλω 48ωρη γνωστοποιηση, για ενα τζακι σε ενα μαγαζι και φοβάμαι οτι θα πεσει καταγγελια απο οτι με ενημερωσε ο ιδιοκτητης ... απο οτι εχω καταλαβει γνωστοποιο σε πολεοδομια και ΑΤ ολα καλα . απο εκει και περα ο υδραυλικος και ο τζακας ειναι ελευθεροι επαγγελματιες αρα δεν χρειαζεται να παω στο ΙΚΑ... 

ο μπογιατζης ομως ειναι ελευθερος και ωραιος τι κανω παω ικα και ανοιγει φακελο ο ιδιοκτητης ή ειναι ποιο ευκολο να βρω καποιον μαστορα με ΕΦΚΑ  να τελειωνω ;; 

Στα πολύ σωστά και τεκμηριωμένα που αναφέρει ο συνάδελφος tetris να προσθέσω  το ερώτημα για το πως θα κατασκευαστεί η καμινάδα, εκτός αν υπάρχει ήδη νόμιμα, οπότε κανένα πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Συνάδελφοι Καλησπέρα, 


Θα ήθελα την άποψη σας στο εξής θέμα.


Πρόκειται για μια ανακαίνιση η οποία περιλαμβάνει αλλαγή εσωτερικής διαρρύθμισης χωρίς την μετακίνηση κουζίνας και λουτρού,


αλλαγή ή επισκευή δαπέδων, αντικατάσταση εσωτερικών κουφωμάτων στο ίδιο άνοιγμα καθώς και τοποθέτηση νέων εσωτερικών κουφωμάτων με βάση τη νέα διαρρύθμιση.


Επίσης θα γίνει συντήρηση, επισκευή ή διασκευή, ή τμηματική αντικατάσταση εγκαταστάσεων και αγωγών κτιρίων και τέλος θα γίνουν επιχρίσματα στις νέες τοιχοποιίες και εσωτερικοί χρωματισμοί σε όλο το σπίτι.


Σκέφτομαι να εκδοθεί Ε.Ε.Μ.Κ. για την εσωτερική διαρρύθμιση και να γνωστοποιηθούν με 48ωρη ενημέρωση οι υπόλοιπες εργασίες.


Θα ήθελα την άποψη σας για την σκέψη μου όπως θα ήθελα και την άποψη σας αν θα πρέπει να αναφέρω τους εσωτερικούς χρωματισμούς στην τεχνική έκθεση της Ε.Ε.Μ.Κ ή στην τεχνική έκθεση της 48ωρης ενημέρωσης.


Ευχαριστώ


Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.