Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Διαγραφή από μέλος ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ με μορφή εξοδίκου


papanik77

Recommended Posts

Πλέον μπορώ επίσημα να λέγομαι τέως συνάδελφος. Λόγω της πίεσης του εξωδίκου το ΤΕΕ επιτάχυνε τη διαδικασία διαγραφής μου και ενώ προφορικά μου είπαν ότι εκκρεμούν πάρα πολλές αιτήσεις διαγραφής πριν απ' τη δική μου και θα έπρεπε να περιμένω αρκετούς μήνες, η διαγραφή μου έγινε δεκτή από Μάρτιο του 2013 οπότε σταματούν να τρέχουν και οι εισφορές του ΤΣΜΕΔΕ. Το τελευταίο μάλλον θα χρεώσει τους δύο μήνες του 2013 ενώ τα χαρτιά που προσκόμισα από ΔΟΥ και Περιφέρεια δείχνουν ότι έχω κάνει παύση από το τέλος του 2012.

Θα ήθελα να πω στους συναδέλφους που προσπαθούν κάτι αντίστοιχο με ομάδες από Facebook κλπ ότι πολύ δύσκολα θα έχουν αποτέλεσμα με αυτόν τον τρόπο γιατί πάντα θα βρίσκεται ένα παραθυράκι να μην κάνουν δεκτές τις ομαδικές αιτήσεις διαγραφής. Γνώμη μου είναι ότι ο μόνος τρόπος να μας πάρουν στα σοβαρά είναι με πολλές ατομικές παραιτήσεις. Τα έξοδα δεν είναι πολλά, είναι μηδενικά αν κάνεις απλή αίτηση στο ΤΕΕ και 50 ευρώ που παίρνει ο κλητήρας αν είναι με μορφή εξωδίκου. Δεν χρειάζεται καν δικηγόρος για να εξηγήσει το αυτονόητο, ότι αφού δεν υπάρχει δουλειά αδυνατούμε να πληρώσουμε τα 5000 ευρώ και σε λίγο τα 7000 ετησίως.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Αν πάει έτσι όπως πάει το πράμα στο τέλος θα σου δίνουν και μπόνους για να σε ξαναγράψουνε γιατί θα μείνουνε μόνο με την σφραγίδα...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Συνάδελφοι, θα επαναλάβω το ερώτημα που τέθηκε παραπάνω και αν γνωρίζεις κάποιος οτιδήποτε, ας απαντήσει: Αν θες να επανεγγραφείς κάποια στιγμή στο ΤΕΕ, θα μπορείς;

Link to comment
Share on other sites

Εαν θες να επανεγγραφείς απλά πας και ξαναδίνεις εξετάσεις για την άσκηση επαγγέλματος. Το μόνο θολό σημείο είναι αν σου χρεώνουν τις εισφορές για όσο καιρό ήσουν διαγραμένος (ξέρω ότι είναι παράλογο αλλά έχουν αναφερθεί περιπτώσεις)

Link to comment
Share on other sites

Συναδελφοι σε περίπτωση επανεγγραφής πόσο είναι το διάστημα που ολοκληρώνεται η διαδικασία από τότε που θα κάνεις την αίτηση?

Link to comment
Share on other sites

θυμάμαι σε πατέρα φίλου μου που εήταν εξεταστής τεε και επειδή έκοψε αρκετούς είχε πάει ο τότε γενικός συντονιστής της διαδικασίας και του είχε πει

'' μην κόψεις άλλους σκέψου τις συνδρομές που θα χαθούν και τις χρειαζόμαστε'' :shock:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.