Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κλήρωση Νο2 με δώρο το βιβλίο: Νέος Οικοδομικός Κανονισμός (Ν. 4067/2012) - Ερμηνεία κατ' άρθρο


Engineer

Recommended Posts

Δηλώσεις συμμετοχών ως την Τρίτη 18/12/2012 για τα επόμενα 2 βιβλία (3ο και 4ο βιβλίο).

 

Οι εκδόσεις Σάκκουλα προσφέρουν εντελώς δωρεάν στα μέλη του Michanikos.gr έξι βιβλία με θέμα:

 

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός (Ν. 4067/2012) - Ερμηνεία Κατ' άρθρο

Αποφάσεις ΣτΕ και Διοικητικών Εφετείων - Εγκύκλιοι

 

Συγγραφέας: Δημήτρης Κ. Μέλισσας, Καθηγητής ΕΜΠ

 

post-2-0-02311600-1353685937.jpg

 

Θέλω να χτίσω ή να επισκευάσω, συμφωνούν οι γείτονες, διαφωνεί η Υπηρεσία Δόμησης. Τι γίνεται τότε;

Εγκρίνει η Υπηρεσία Δόμησης το μπαλκόνι, την ταράτσα, τον αριθμό των ορόφων, τη θέση του κτίσματος στο οικόπεδο. Ωστόσο είναι αντίθετες οι δικαστικές αποφάσεις. Τι γίνεται τότε;

 

Τι αλλάζει για την αρτιότητα και την οικοδομησιμότητα, για το ποσοστό κάλυψης, το συντελεστή όγκου, τη θέση του κτιρίου και των εγκαταστάσεων με το Νέο Οικοδομικό Κανονισμό (Ν.Ο.Κ.);

 

Πότε επιτρέπονται οι πράσινες ταράτσες, οι κατασκευές πάνω στο κτίριο και σε δημόσιους κοινόχρηστους χώρους;

Πώς κηρύσσεται ένα κτίριο διατηρητέο;

 

Ποια είναι τα κίνητρα για τη δημιουργία κτιρίων ελάχιστης ενεργειακής κατανάλωσης;

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρει ο καθένας που ασχολείται με την κατοικία, το κατάστημα και την οικοδομή γενικότερα, μπορεί να τα βρει στην κατ’ άρθρο ερμηνεία του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού

 

Το 3ο και 4ο βιβλίο θα δοθούν μετά από κλήρωση σε όσους δηλώσουν ενδιαφέρον ως την Τρίτη 18/12/2012 και ώρα 12:00 μέσα από την διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω:

 

Διαδικασία κλήρωσης

 

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην κλήρωση κάνει μια απλή απάντηση-δημοσίευση στο παρόν θέμα. Όπως γνωρίζετε κάθε απάντηση-δημοσίευση έχει επάνω δεξιά έναν αύξοντα αριθμό, ο οποίος αποτελεί και τον αριθμό συμμετοχής σας. Η κλήρωση για την πρώτη θα γίνει μέσω των τελευταίων αριθμών του Λαϊκού λαχείου που κληρώνει την Τρίτη 18/12/2012 - Κλήρωση 49: http://www.kratika-l...r_klhroseis.htm.

 

Τα επόμενα βιβλία θα δοθούν με την ίδια διαδικασία και με τις ίδιες συμμετοχές του παρόντος θέματος, στην αμέσως επόμενη κλήρωση του 2012 μόλις ολοκληρωθεί η κλήρωση για το 3ο βιβλίο.

 

Δικαίωμα συμμετοχής - Όροι συμμετοχής

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Michanikos.gr τα οποία:

 

- Έχουν συμπληρωμένη ειδικότητα στο προφίλ τους και είναι μηχανικοί κάθε ειδικότητας αλλά όχι ιδιώτες-μη μηχανικοί ή επαγγελματίες τεχνικού κλάδου ή φοιτητές κτλ.

 

- Έχουν κάνει τουλάχιστον πέντε(5) δημοσιεύσεις μέχρι την ημέρα έναρξης του διαγωνισμού.

 

Όροι συμμετοχής:

 

- Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να συμμετέχει με μια μόνο δημοσίευση. Αν διαπιστωθεί διπλή δημοσίευση ή διπλός λογαριασμός τότε και οι δυο συμμετοχές θα κρίνονται άκυρες.

 

- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα γίνουν μέχρι και την ημερομηνία και ώρα που ορίστηκε αρχικά(GMT +2.00 και αυτόματο εντοπισμό ρυθμίσεων DST) σύμφωνα με την ώρα καταχώρησης στο server μας.

 

- Όλες οι άκυρες συμμετοχές θα διαγράφονται για να διατηρηθεί η συνέχεια στον Α/Α των δημοσιεύσεων.

 

- Ο νικητής του διαγωνισμού θα μας στείλει τα στοιχεία του τα οποία και θα μεταφέρουμε στις εκδόσεις Σάκκουλα ώστε να παραλάβει το βιβλίο.

________________________________________________________________________________

 

Διαδικασία επιλογής νικητή βάσει κληρωθέντος αριθμού

 

 

Αν προκύψει ο αριθμός 32123 και έχουμε Χ συμμετοχές τότε:

 

Διαιρούμε το 80.000 που είναι το σύνολο με τον αριθμό των συμμετοχών και τον αριθμό που προκύπτει τον στρογγυλοποιούμε σε ακέραιο έστω λ. Ο αριθμός αυτός είναι και ο αριθμός των κλήρων με τους οποίους συμμετέχει o καθένας στην κλήρωση.

 

Έτσι η δεύτερη συμμετοχή λαμβάνει μέρος με τους κλήρους [(2-1) x λ]+2 ως [(2-1) x λ]+2 + λ άρα με λ κλήρους, η τρίτη συμμετοχή με τους κλήρους [(3-1) x λ]+3 ως [(3-1) x λ]+3 + λ άρα με λ κλήρους κ.ο.κ. δηλαδή η ν συμμετοχή με [(ν-1) x λ]+ν ως [(ν-1) x λ]+ν + λ άρα με λ κλήρους.

 

Για τον υποθετικό αριθμό κλήρωσης 32123 και με 100 συμμετοχές νικητής θα είναι η συμμετοχή με τον αριθμό 41 που συμμετείχε με τους κλήρους 32041 ως 32841.

 

Αν δεν προκύψει νικητής με αυτόν τον τρόπο ή αν κληρωθεί το μήνυμα 01 που αποτελεί την ανακοίνωση, τότε θα πάμε στην κλήρωση της επόμενης Τρίτης.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 131
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.