Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Job Fair Athens 2013


JobFairAthens2013

Recommended Posts

Το Job Fair Athens, η μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία για την σύνδεση της αγοράς εργασίας με το πανεπιστήμιο, έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων χρόνων, όπου συμμετείχαν πάνω από 60 εταιρείες και 2.000 φοιτητές και απόφοιτοι πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών, διοργανώνουμε φέτος στις 3 & 4 Απριλίου, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων τo

Job Fair Athens 2013.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να ενημερωθούν για την κατάσταση στην αγορά εργασίας και να ενταχθούν ομαλά σε αυτή. Για αυτό το λόγο, στα πλαίσια του Job Fair Athens 2013 διοργανώνουμε trainings που προετοιμάζουν τους επισκέπτες για να δώσουν σωστό βιογραφικό στις συμμετέχουσες εταιρείες και να ανταποκριθούν όπως πρέπει σε πιθανή συνέντευξη που θα περάσουν.

 

blue.png

 

Στην Πάτρα, η ημερίδα για την προετοιμασία των επισκεπτών θα γίνει την Τρίτη 12 Μαρτίου, στην Αγορά Αργύρη, και ώρα 15.00.

 

Διοργανώνεται από τους φοιτητικούς οργανισμούς EESTEC LC Athens (Electrical Engineering STudent European assoCiation) και ΙΕΕΕ NTUA S.B.(Institute of Electrical and Electronics Engineers),σε συνεργασία με πάνω από 100 φοιτητές από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.job-fair.gr και στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα:

facebook, linkedin

twitter, google +

 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα εδώ.

 

Click here to view the είδηση

Edited by JobFairAthens2013
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

001.jpg

 

Θες κι εσύ να ενημερωθείς πως να αντιμετωπίσεις την κατάσταση στην αγορά εργασίας; Θα ήθελες να προετοιμαστεις για την αντιμετώπιση μιας πραγματικής συνέντευξης και να εχεις ενα σωστο βιογραφικό;

 

Ελα στην ημεριδα που θα γίνει αυτή την Τρίτη 12 Μαρτίου στην Αγορά Αργύρη στις 15:00 , για να ενημερωθείς καταλληλα.

 

Την ενημερωση θα κανει το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Συγκεκριμένα, ο κ.Γιαννακόπουλος Κων/νος, Διδάσκων του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, και ο κ. Κωστόπουλος Κων/νος Παναγιώτης, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πατρών

 

Δείτε την ανακοίνωση από το Γραφείο διασύνδεσηςεδώ.

 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ και έλα στην Ημερίδα της Πάτρας , αυτή την Τρίτη , 12 Μαρτίου στην Αγορά Αργύρη στις 15:00.

 

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μου στείλετε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Σε λιγότερο από 1 εβδομάδα ξεκινάει το Job Fair, η μεγαλύτερη διημερίδα καριέρας από εθελοντές φοιτητές για φοιτητές και απόφοιτους οικονομικών και τεχνολογικών σχολών.

 

Δείτε παρακάτω (ή στην καρτέλα ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ στο http://www.job-fair.gr) τις εταιρείες που θα επιλέξουν να καλύψουν τις κενές τους θέσεις εργασίας από την βάση δεδομένων του Job Fair Athens 2013 και ετοιμαστείτε κατάλληλα για live συνέντευξη στο διήμερο 3-4 Απριλίου στην Τεχνόπολις στο Γκάζι με τις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν.

 

Μην παραλείψετε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας σημείωμα κάνοντας εγγραφή στο site μας προκειμένου να είστε και εσείς ένας από αυτούς που θα βρουν εργασία. Υπενθυμίζουμε ότι το βιογραφικό σας θα είναι προσπελάσιμο για τους επόμενους 7 μήνες, είτε μπορέσετε να παρευρεθείτε, είτε όχι.

 

image.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.