Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Nibiru-Νέμεσις-Πλανήτης X


zavi@tee.gr

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάτα την μετάφραση του explorer .

 

Εντάξει πολλά λόγια γιά το προφανές τίποτα .

Κρυφός πλανήτης που θα μας κάνει τσά κάθε 3600 χρόνια , όπως είπαν οι Σουμέριοι .

Μου αρέσει που κάποιοι λένε και ώρα , Νέας Υόρκης υποθέτω .

Αλλωστε και οι Σουμέριοι ώρα Νέας Υόρκη είχαν :P

Link to comment
Share on other sites

BAS

έχουν ήδη εμφανιστεί επιστήμονες που λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα CO2

συνάδελφε συμφωνώ και οκ,απλά μια επισήμανση για την ανωτέρω παράθεση:ας μην ξεχνάμε το φαινόμενο πού επιστήμονες έλεγαν ότι το τσιγάρο ΔΕΝ κάνει κακό,πληρωμένοι απο τις καπνοβιομηχανίες.

Τώρα βέβαια ποιοί πληρώνονοντε για να λένε τί ,ε αυτό το μαθαίνουμε λίγο αργά.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς αυτό εννοώ , να είμαστε επιφυλακτικοί σε όσα μας σερβίρουν , να διαβάζουμε όσο μπορούμε , ώστε να διαμορφώνουμε τις δικές μας απόψεις .

Link to comment
Share on other sites

BAS

να διαβάζουμε όσο μπορούμε , ώστε να διαμορφώνουμε τις δικές μας απόψεις .

Συμφωνώ και επαυξάνω-αν και πάλι μετα απο πολύ διάβασμα δεκαετιών κατέληξα στο ότι

ο καλύτερος δρόμος για την γνώση ειναι αφου διαβάσεις όσο ζητάει η ψυχή σου,στο τέλος πρέπει να "αδειάσει" το κεφάλι σου και να αφήσεις να σου "μιλήσει" η φύση.

Είναι καταπληκτικό το πόσα έχει να σου πή.

Αλλα τα ανωτέρω είναι μια ολόκληρη ιστορία και σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση.

Για να επιστρέψουμε στα περιβαλοντικά πάντως δυο πράγματα είναι που με ανησυχούν και όχι αυτά που λένε.Το ένα είναι το φαινόμενο τέλη Νοέμβρη να έχουν οι αχλαδιές

ακόμα φύλλα.Το άλλο συνέβη η πέρισυ η πρόπερσυ όπου μερικά φυτά(ενα δυο ευτυχώς) "ξεγελάστηκαν" ,πέρασαν τον Νοέμβρη για Ανοιξη και έβγαλαν λουλούδια.

Αυτα τα διαπίστωσα ιδιοις όμασι.

Link to comment
Share on other sites

Η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας Dr Rauni Kilde αποκαλύπτει σε ένα βίντεο-συνέντευξη τους στόχους των Παγκοσμιοποιητών για μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού σε 2/5 και το ρόλο των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων.

http://www.youtube.com/watch?v=SWaV39N3Cfs&feature=player_embedded

Link to comment
Share on other sites

η γνώμη μου

1)για το εμβόλιο .σίγουρα ένα ποσοστό θα "θυσιαστεί" -πιστεύω όμως ότι η μεγάλη πλειοψηφία θα επιζήσει.

2)για την πρώην Υπουργό Υγείας της Φινλανδίας Dr Rauni Kilde που αποκαλύπτει σε ένα βίντεο-συνέντευξη τους στόχους των Παγκοσμιοποιητών για μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού σε 2/5 -ε δεν υπάρχει αμφιβολία -κάποια βίδα έχει κουνηθεί μέσα στο κρανίο της.

Link to comment
Share on other sites

η καλη τραπεζα δινει δανειο και πρωτη δοση το 1/1/2013. να παω να σηκωσω κανενα μυριο και να τους το αφησω ΦΕΣΙ????

ή κανανε πατατα η μαγιας και θα τρεχω μεχρι το 2025? (τοτε ειναι η επομενη ημερομινια που ακουγετε)

Link to comment
Share on other sites

το ότι μιλάμε , περπατάμε στα 2 πόδια και είμαστε υπεράνω οργανισμών μας έφερε στο σημείο που ο πλανήτης να μην μας αντέχει άλλο και να θέλει να μας έχει ως βάρος στις πλάτες του!

το ότι μερικοί πιστεύουν ότι ο γλυκός και πανάγαθος θεούλης μας έπλασε απο χώμα και νερό και πήρε απο τα πλευράκια μας μέρος για να κάνει την θεία Εύα πιστεύω να ξέρουν ότι μάλλον κατά 99,99999999999999999999999999999 και κάμποσα άλλα 9αρια ότι δεν έχει βάση!!!απλά έχουμε ανάγκη να πιστεύουμε κάπου και να δημαγωγούμαστε για να νιώθουμε ότι έχουμε ένα ανώτερο μπαμπά για να κοιμόμαστε καλύτερα τα βράδια και να κλείνουμε τα μάτια μας στο ύστατο χαίρε πιο άνετα!!!

 

διότι θα ζούσαμε πολύ περισσότερο απο κάθε ζώο στον πλανήτη (άλλο που χαπακωνόμαστε και φτάνουμε με το ζόρι κάποιοι τα 100) και θα είμασταν όχι μόνο αιωνόβιοι αλλά πολλών περισσοτέρων ετών!

 

το ότι μιλάμε δεν μας κάνει πιο έξυπνους απο τα άλλα ζώα!

το ότι περπατάμε στα 2 και πάλι δεν μας κατατάσσει στην Άρια φυλή του διαστήματος που ήρθε από τον Σείριο!

 

πολλά ζώα αντιλαμβάνονται π.χ. όταν πλησιάζει η ώρα του θανάτου (που εμείς τον αποκαλούμε έτσι και όχι ώς μια φθίνουσα ενέργεια με βάση τον χρόνο),

πολλά ζώα σου δείχνουν χαρά και λύπη.

πολλά ζώα ζούνε σε κοινωνίες και λειτουργούν σαν ομάδες!ζώα τα οποία αν δεν υπήρχε η καταπάτηση του πλανήτη απο τον άνθρωπο να εξελίσσονταν διαφορετικά!

 

τέσπα για να μην κουράζω , ο πλανήτης ότι είχε πάθει επι εποχής παγετώνων δίχως ρύπους και τον άνθρωπο είναι μαθηματικά βέβαιο πώς θα το ξαναπάθει!

 

το ότι μπορεί να χτυπηθεί και απο μετεωρίτη και αυτό ώς πλανήτης κάποια μέρα θα το πάθει γιατί αυτοί οι βράχοι που αιωρούνται στο διάστημα κάποια στιγμή θα πιάσουν στόχο διότι δεν έχουμε την υπερασπίδα του σύμπαντος.

 

απλά να χαιρόμαστε που ζούμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε και να προσπαθούμε να κάνουμε την μέρα τους και την μέρα μας καλύτερη με χαρές και χαμόγελα!

 

το ότι οι μάγια, οι Ινκας, οι Αιγύπτιοι , οι Αρχαίοι υμών πρόγωνοι κια άλλοι προφύτες που διαβάζουν αστέρια, κόκαλα, όνειρα κτλ είναι μια πατάτα.απλά το έχουμε ανάγκη στο εσωτερικό μας ΕΓΩ να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τα ανεξήγητα για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε!

το ίδιο πιστεύω είναι όταν πεθαίνει ένα σκυλάκι ή ένας χιμπαντζής ή οποιοδήποτε άλλο ζωντανό ον με ένα άνθρωπο.

 

το ότι είμαστε αναλώσιμοι πιστεύω όλοι μας να το γνωρίζουμε!!!

 

ο πλανήτης εξελίσσεται και με αυτόν και όλα τα ζώντα πλάσματα πάνω του!αναλώσιμοι είμαστε και εμείς και ο πλανήτης! άνθρωπος απλά επιταχύνει κάποιες αντιδράσεις αλλά ότι ήταν να συμβεί θα συνέβαινε!απλά με λίγο μικρότερους ρυθμούς!

το ότι θα καταστραφεί κάποια στιγμή είναι γνωστό!το πότε είναι το άγνωστο.γιατί αυτή είναι απλά η εξέλιξή του.θα έρθει η εποχή των παγετώνων, θα πεθάνουν δισεκατομμύρια πλάσματα και μετά θα ξαναγεννηθεί!μπορεί όχι όπως γνωρίζουμε τώρα την μορφή του ανθρώπου , μπορεί να εξελιχθούν άλλα είδη διαφορετικά, μπορεί και να παραμείνουν τα ίδια!και το ίδιο σκηνικό θα επαναλαμβάνετε "επ άπειρον" μέχρι να σβήσει η ενέργεια της γης!!!

 

sorry για την έκταση και την δυσαρέσκιά σε κάποιους αλλά....thats life!!!και εγώ θέλω να πιστεύω και το πιστεύω ότι υπάρχει ο Θεούλης, ο Άγιος Βασίλης κτλ απλά γιατί θέλω να έχω λίγο καθαρή συνείδηση ,να ζώ σε ανεπτυγμένες και ήρεμες κοινωνίες και να πιστεύω σε κάτι άπιαστο για να μπορώ να πιάνομαι τις δύσκολες στιγμές!έναν ώμο αόρατο για να ακουμπάω!!!;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.