Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μελέτη διάθεσης υγρών αποβλήτων κονσερβοποιείου φαγητών


enveng1

Recommended Posts

Γεια σας.

 

Έχει κανείς υπόψην του κάποια βιβλιογραφία σχετική με την παραγωγική διαδικασία ή/και χαρακτηριστικά εισόδου και εξόδου (π.χ. BOD, Tss, N, P) ενός κονσερβοποιείου μαγειρεμένων τροφίμων (όπως κονσερβοποίηση μουσακά);

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.