Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αναζήτηση διεξόδων εργασίας μηχανικών μέσα από Κοινωνικές - Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις


mechcon

Recommended Posts

Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την Κοινωνική Οικονομία δίνει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα σύστασης Κοινωνικών Επιχειρήσεων παραγωγικού σκοπού. Το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ έχει πάρει διάφορες πρωτοβουλίες για το θέμα Κοινωνικές Επιχειρήσεις και Μηχανικοί με αποκορύφωμα σχετική ημερίδα, της οποίας όλο το υλικό και οι βιντεοσκοπημένες παρουσιάσεις βρίσκονται στη διεύθυνση: http://anaptixi.word.../01/08/koinoik.

 

 

Με σκοπό την ανάπτυξη πρωτοβουλιών από άνεργους μηχανικούς προχωράει στη δημιουργία ομάδων κοινών ενδιαφερόντων μηχανικών και άλλων επιστημόνων για τη διερεύνηση δυνατοτήτων εργασίας μέσα από κοινωνικές επιχειρήσεις, με τη συνδρομή αντίστοιχων εθελοντών συμβούλων (μέντορες). Για το σκοπό αυτό έχει αναρτήσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

 

Ερωτηματολόγιο για τη δημιουργία ομάδων κοινών ενδιαφερόντων για τη διερεύνηση διεξόδων μέσα από κοινωνικές επιχειρήσεις

Edited by mechcon
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.