Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Καταβολή εισφορών για το Α εξάμηνο του 2013


Engineer

Recommended Posts

Σύμφωνα με τις αριθμ. 228/29.4.13, θέμα 1α και θέμα 1β αποφάσεις του Δ.Σ του ΕΤΑΑ, οι ασφαλισμένοι του Ταμείου οι οποίοι δεν έχουν καταβάλλει εισφορές για το Α/13, μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Διαχείρισης Εισφορών στην κεντρική υπηρεσία καθώς και στα Υποκ/τα για να καταβάλλουν τις εισφορές του Α/13 άτοκα μέχρι την 30/6/13, σύμφωνα με τις τιμές που ίσχυαν πριν την εφαρμογή του άρθρου 44 του Ν. 3986/11.

 

Επιπλέον θα καταβάλλεται και η εισφορά του ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα είναι τεχνικά έτοιμο από τις 6/6/13 για την κοπή γραμματίων με τις παλιές τιμές.

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Οντως και εγω πηγα σημερα στο Τσμεδε και πηρα την ιδια απαντηση.Πληρωνουμε τις παλιες εισφορες(πριν τις αυξησεις) συν τα 60 ευρω για τον ΟΑΕΔ.

Link to comment
Share on other sites

Οταν γίνεται μία προσπάθεια με κινητοποιήσεις κτλ, ενάντια στις άδικες αυξήσεις εισφορών που έχουν φέρει εκτός επαγγέλματος χιλιάδες συνδέλφους

σου, και άλλους να χρωστάνε της μιχαλούς, εσύ πας και πληρώνεις......Τώρα ζητάς τα ρέστα. Ας πας στο ΤΣΜΕΔΕ που τόσο βιάστηκες να πληρώσεις να στις λύσουν.

Επίσης ξέρεις ότι απάντηση στο ερώτημά σου δεν πρόκειται να πάρεις γιατί ξκανείς δεν γνωρίζει, αλλά ήθελες να την "πεις" μάλλον....

+1

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή αν κάποιος είχε πληρώσει τα έχασε τα λεφτα του. Α ρε καννιβαλοι του ΤΣΜΕΔΕ δεν παιζεστε με τίποτα...

 

Ούτε εσύ. Εσύ είσαι άπαιχτος..."Ελληνάρας".

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

δεν θα ερθουν δηλαδη νεα ειδοποιητηρια? θα πρεπει να παμε εμεις να στηθουμε στην ουρα? καλα τοσο αχρηστοι ειναι? ποσο κοστιζει ενα printout και η αποστολη των νεων ειδοποιητηριων ανα ατομο? 5 ευρω? να τα πληρωσουμε τα 5 ευρω καπελο, αλλα οχι το στησιμο στην ουρα για τα δικα τους λαθη (κλοπη δηλαδη).

 

"Δηλαδή αν κάποιος είχε πληρώσει τα έχασε τα λεφτα του. Α ρε καννιβαλοι του ΤΣΜΕΔΕ δεν παιζεστε με τίποτα..."

 

τιποτα δεν εχασες συναδερφε,τα χρηματα αυτα θα συμψηφιστουν στο επομενο εξαμηνο,ειναι αυτονοητο νομιζω,αλλα καλου κακου κυνηγησετο λιγακι.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.