Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣτΕ: Δεκτή αίτηση πτυχιούχου ΤΕΙ για αποζημίωση


ted78

Recommended Posts

Didoni δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου. 

 

Η είσπραξη του ποσού είναι, κατά κύριο λόγο, ένας τρόπος διεκδίκησης των ΕΔ. Δυστυχώς στην εποχή μας είναι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσεις δικαίωμα. Διότι αν η καταπάτηση του δικαιώματος σου έχει κόστος μικρότερο από την απονομή του, τότε θα στο καταπατήσουν.

 

Και μην ξεχνάς ότι αποτελεί και μία ηθική δικαίωση. Είμαι σίγουρος ότι η δικαστική διαμάχη είχε πολύ μεγαλύτερο κόστος από τα 8.500 για τον παραπάνω συνάδελφο (σε επίπεδο χρήματος, χρόνου και ψυχικής φθοράς).

 

Θεωρώ ότι ο συνάδελφος πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Είναι ο μόνος τρόπος να μας δώσουν σημασία. Ξέρεις πως είναι να σε κοροϊδεύουν στα μούτρα σου επί 25 χρόνια; 

 

ένα μεγάλο μπράβο στο συνάδελφο, για την υπομονή και την επιμονή του!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

@Allobar

με πρόλαβες και τα είπες όλα

τόσα χρόνια καταφέραμε και επιβιώσαμε δεν τα έχουμε ανάγκη τα συγκεκριμένα χρήματα, απλά είναι ένας τρόπος πίεσης προς την Διοίκηση που τόσα χρόνια (25) μας κοροϊδεύει

αλλά όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, ο λογαριασμός να πάει στον κύριο υπαίτιο της κατάστασης

στον τεχνικό "σύμβουλο" της πολιτείας (ωραίος σύμβουλος !!!)

στο ΤΕΕ....

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάντως το 8.500€ τώρα που δεν υπάρχει δουλειά μια χαρά μου κάθονται. Και μάλιστα θα λειτουργήσει υπέρ στο να αποδοθούν επιτέλους επαγγελματικά δικαιώματα καθώς έτσι δε θα έχουν δικαίωμα αποζημίωσης οι νέοι Μηχανικοί ΤΕ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Γιατί νομίζετε ότι τώρα θα δείτε άσπρη μέρα? Τώρα, δεν δουλεύει τίποτα....τώρα βρήκαν να αποδώσουν επαγγελματικά δικαιώματα???

 

ΥΓ Αλήθεια, τι εννοείτε ακριβώς ότι δεν έχετε επαγγελματικά δικαιώματα? Ας μου το εξηγήσει κάποιος (ένας μόνο για να μην ανοίξουμε μεγάλη συζήτηση)...Δηλαδή, δικαιώματα που έχουν όσοι έχουν Bachelor από Αγγλία π.χ? Δεν είχατε τέτοιου βαθμού δικαιώματα? 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.