Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

[Α09] Κατηγορία 3 (Αυθαίρετες μικρές παραβάσεις) αυθαίρετων κατασκευών


Recommended Posts

Σε ακαλυπτο χωρο εχω δεξαμενη πετρελαιου διαστασεων 1*1 και μικρο κτισμα 1.55*1.65 ΥΨΟΥς 1.90Μ.πως τα δηλωνω ?

 

1/ μια παραβαση κατηγ 3 και τα δυο?  ηηηηη

 

2/ ΥΔ  ΚΑΙ ΥΚ?

καμμια αποψη επ αυτου?

Link to comment
Share on other sites

Μια λοιπή παράβαση για τη δεξαμενή (βάλε μια τιμή πιάτσας αγοράς+τοποθέτησης,  διότι δεν θα υπάρχει κάτι στον πίνακα αναλυτικού) και το μικρό κτίσμα (μάλλον αποθήκη ή λεβητοστάσιο θα είναι) μπορείς να το βάλεις κατηγορία 3, ή αν βγαίνει μικρότερο πρόστιμο, με Υ.Δ+ΥΚ και έλεγχο παραβίασης Δ.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Σε δήλωση με δύο φύλλα καταγραφής : Ενα κατηγορίας 3 και ένα με αναλυτικό προϋπολογισμό (κατηγορίας 4) τι δικαιολογητικά σε σχέδια υποβάλλουμε ?  

Link to comment
Share on other sites

Πολύ σωστά τότε. Δεν μπορείς να έχεις όλες τις παραβάσεις με αναλυτικό.

Επομένως τα δικαιολογητικά θα προκύψουν ανάλογα της κατηγορίας του αναλυτικού. Για την κατηγορία 3 αυτά είναι τεχνική έκθεση και φωτογραφίες.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα συναδελφοι. να ρωτησω κατι σχετικο. Εχω επεκταση μιας ισογειας κατοικιας πισω κατα 20τ.μ. και αρα Υ.Δ. και Υ.Κ. και ειμαι οριακα κατω 20% του ποσοστου καλυψης. υπαρχει ομως και μια αυθαιρετη αποθηκη(εκτος των 20τ.μ.) στον ακαλυπτο την οποια εχω παει με κατηγορια 3 καθως ειχε τις καταλληλες προυποθεσεις.Το ερωτημα ειναι αυτη μετραει στον ελεγχο που κανω για να δω το ποσοστο της Υ.Κ.? γιατι αν μετραει θα πρεπει να παω πλεον σε ποσοστο ανω του 20% της Υ.Κ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εφόσον μπαίνει κατηγορία 3, θεωρω πως δεν μετράεο στον υπολογισμο των συντελεστων ΥΚ και ΥΔ. Δοκίμασε και δες ποιό από τα δύο σε συμφέρει και αναλόγως βάλτο Κατ. 3 ή κανονικά ως επιπλέον ΥΔ και ΥΚ. Λογικά θα συμφέρει η Κατ. 3, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Edited by msxoin
Link to comment
Share on other sites

Κατηγορια 3 μπαινει σιγουρα και συμφερει. Απλα εσυ θεωρεις οτι δε θα μετρησει στον ελεγχο που θα κανω για να δω τα συνολικα τ.μ. που εχω αν υπερβαινουν κατα 20% η οχι την καλυψη του οικοπεδου? δηλαδη θα ελεγξω μονο τα 20τ.μ. υπερβασης της κατοικιας για να δω αν εχω υπερβαση καλυψης και οχι συν τα 12τ.μ. της αποθηκης δηλαδη συνολικα 32τ.μ.?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.