Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηλεκτροδότηση & εφορία (άδεια προ 95).


κανένας

Recommended Posts

Συναδελφοι υπαρχει καποιο εγγραφο ετοιμο για την Δήλωση εργασιών μια κασι τοσα χρονια στην Αιγινα δεν ζηταγανε εφτανε το ΕΚΚΟ  και τα υπολοιπα.

Τωρα που εκλεισε η ΔΟΥ και μεταφερθηκαμε στην ΔΟΥ Α Πειραια ζητησαν απο πελατη μου την συγκεκριμενη δηλωση και οτι θα πρεπει να ειναι σφραγισμενη απο εμενα.Τι δουλεια εχουμε εμεις με τα τιμολογια τελικα δεν το καταλαβα.

Αν υπαρχει καποια βοηθεια σας ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

προσωπικά τον στέλνω στο λογιστή (με το ΕΚΚΟ τα τιμολόγια και τις καταβολές-πληρωμές ιδιοκτήτη στο ΙΚΑ μαζί με τις καταστάσεις ΙΚΑ)

 

και μετά απλώς τα υπογράφω/α

Edited by ΚΑΝΑ
Link to comment
Share on other sites

Κι εγω το ιδιο κανω οσο αφορα τον τελικο πινακα. Τα φτιαχνει ο λογιστης και τα σφραγιζω εγω μετα. Εκτος απο αυτο ομως ζητησανε και ενα εντυπο για "δηλωση εργασιων" που το υπογραφουμε κι αυτο. 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Τελικά χρειάζεται πλέον αυτή η διαδικασία με τον τελικό πίνακα και τα τιμολόγια υλικών και εργατικών που κάναμε μέχρι τώρα στις ΔΟΥ πριν την σύνδεση με την ΔΕΗ ? 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Έχω μια περίπτωση ηλεκτροδότησης κτιρίου με άδεια του έτους 1974. Σφραγίδα προς ηλκετροδότηση από την πολεοδομία τότε φυσικά και δεν υπάρχει. Ως προ του 95 μου ζητούν θεωρημένο ηλεκτρολογικό σχέδιο από την ΔΕΗ... Τιμολόγια φυσικά και δεν υπάρχουν. Τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση;

 

Ευχαριστώ. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.