Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Σεμινάριο για τις παραδοσιακές μορφές δόμησης


Engineer

Recommended Posts

Το εβδομαδιαίο Εργαστήριο – Σεμινάριο με τίτλο: «ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ», το έβδομο κατά σειρά που διοργανώνει ο ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων για την προώθηση της φιλικής στο περιβάλλον αρχιτεκτονικής (κατόπιν εισήγησης της σχετικής επιτροπής), θα γίνει στο τέλος Οκτωβρίου 2013.

 

Η θεματολογία του Εργαστηρίου – Σεμιναρίου αφορά στα προβλήματα αποκατάστασης συντήρησης που παρουσιάζουν τα παραδοσιακά κτίρια, με συγκεκριμένο αντικείμενο αναφοράς το παραδοσιακό κτίριο του Ξενώνα Στάμου Στούρνα που θα φιλοξενήσει το Εργαστήριο – Σεμινάριο. Θα διερευνηθούν εφαρμογές και τεχνικές επεμβάσεων που δεν θα αλλοιώνουν τις βιοκλιματικές ιδιότητες των στοιχείων του κτιρίου, αλλά θα θεραπεύουν και θα βελτιώνουν την απόδοσή τους.

 

Το Σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε νέους αρχιτέκτονες και θα λάβει χώρα από 19 έως 25 Οκτωβρίου 2013 στον Ξενώνα Στάμου Στούρνα στην Άλλη Μεριά Βόλου. Οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν στον Ξενώνα, το κόστος συμμετοχής είναι 80€ περιλαμβανομένης και της διαμονής. Το Εργαστήριο – Σεμινάριο μπορεί να παρακολουθήσει κανείς επιλέγοντας άλλο τόπο διανυκτέρευσης.

 

Σε αυτή την περίπτωση το κόστος συμμετοχής θα είναι 50€.

 

Για τη συμμετοχή απαιτείται η υποβολή σχετικής αίτησης μέχρι τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013. Η επιλογή θα γίνει με βάση τον αρ. πρωτοκόλλου της αίτησης, δεδομένου ότι ο αριθμός είναι περιορισμένος σε 28 συμμετοχές. Πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο site www.sadas-pea.gr και στα γραφεία του ΣΑΔΑΣ–ΠΕΑ (Βρυσακίου 15, 10555 Μοναστηράκι, τηλ. 2103215146, fax: 2103215147).

 

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, οι εγγραφές στο σεμινάριο θα γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τη γραμματεία του ΣΑΔΑΣ–ΠΕΑ.

 

Download attachment: SADAS47718.pdf

 

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση εδώ: http://www.sadas-pea...rious/47718.pdf

 

Click here to view the είδηση

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.