Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Recommended Posts

Κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση του βιβλίου "Παραδείγματα από το Βασιλικό Διάταγμα του 1959 έως τον ΚΑΝ.ΕΠΕ. του 2013",  λαμβάνοντας υπόψη την πρώτη αναθεώρηση του ΚΑΝ.ΕΠΕ (ΦΕΚ 2187/Β/05-09-2013). Το βιβλίο  απευθύνεται σε όλους τους πολιτικούς μηχανικούς και περιλαμβάνει μελέτη αποτίμησης της φέρουσας ικανότητας υφιστάμενου κτιρίου κατά ΚΑΝ.ΕΠΕ. (συμπεριλαμβανομένης της προκαταρκτικής ανάλυσης), λυμένης στο χέρι, ώστε να γίνουν κατανοητά όλα τα σημεία αυτού του κανονισμού.

 

Η δομή του βιβλίου είναι τέτοια, ώστε η εμβάθυνση του αναγνώστη στα θέματα που διαπραγματεύεται να είναι σταδιακή: Αρχικά, (κεφάλαιο 1) γίνεται μια γενική περιγραφή του υφιστάμενου κτιρίου καθώς και μια  εισαγωγή  της ισχύουσας νομοθεσίας. Στο κεφάλαιο 2 παρουσιάζεται  η μέθοδος προσομοίωσης και γίνεται επίλυση (στο χέρι) της κατασκευής σύμφωνα με τις κανονιστικές διατάξεις του 1959 (Βασιλικό Διάταγμα) και του 1985  ενώ τονίζονται  και οι απαιτήσεις του εκάστοτε  κανονισμού. Το κεφάλαιο 3 περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα βήματα  της  προκαταρκτικής ανάλυσης του κτιρίου  με τέτοιο  τρόπο ώστε ο αναγνώστης να συλλάβει την σημασία  διαδικασιών και ελέγχων. Τέλος, το κεφάλαιο 4 πραγματεύεται την αποτίμηση της φέρουσας ικανότητας του κτιρίου κατά ΚΑΝ.ΕΠΕ, επιλύοντάς το (στο χέρι) με την Στατική Ανελαστική  μέθοδο. Επιπλέον, περιλαμβάνει χρήσιμους πίνακες και αρχεία excel (σε CD) με οδηγίες χρήσης, ώστε ο αναγνώστης να είναι σε θέση να επιλύσει διάφορα απλά παραδείγματα που θα θελήσει.

 

 

Εκδόσεις: 3DR ENGINEERING SOFTWARE

Συγγραφείς:

Κωνσταντίνος Γ. Βαδαλούκας, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π

Ζαφειρία Κ. Μπαρίτα, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π

Τιμή: 48 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

 

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

 

3DR ENGINEERING SOFTWARE

Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 340, 15233 ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τηλ. 2117702197 & 2106838011, fax. 2117702198, [email protected]

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.