Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Τροποποίηση της ΚΥΑ σύστασης ταμείου του ''Εξοικονομώ κατ'οίκον''


Engineer

Recommended Posts

Οι Υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας  και Κλιματικής Αλλαγής, προχώρησαν στην απόφαση τροποποίησης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Σύσταση Ταµείου Χαρτοφυλακίου (Κεφαλαίου) µε την επωνυµία "ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ" και άµεση ενίσχυση παρεµβάσεων για βελτίωση ενεργειακής απόδοσης οικιών.

 

Η απόφαση ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πρέπει να καλυφθούν ανειληµµένες υποχρεώσεις αλλά και να συνεχιστεί το Πρόγραµµα Εξοικονόµηση κατ' Οίκον σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

 

Με τη συγκεκριμένη τροποποίηση προκαλείται επιπλέον δαπάνη σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισµού ύψους 152,2 εκατ. €, η οποία θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Π.∆.Ε.

 

Το πλήρες κείμενο της ΚΥΑ μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://static.diavge...c/ΒΛ1Π0-95Β

 

 

Πηγή: http://www.b2green.g...h.J9iHOTVy.dpuf

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Από διαύγεια:

Η απόφαση έχει ανακληθεί.
Αιτιολογία: Η πράξη αποαναρτήθηκε λόγω λανθασμένου εγγράφου.

 

Φαντάζομαι ότι είναι προσωρινό...

Πάντως ξεκολλάμε και επίσημα;;;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

εγώ χθές που μίλησα με την υπηρεσία για πληρωμές, μου είπαν οτι δεν υπάρχει σάλιο για καμία περιφέρεια εκτός της Αττικής που έχουν μείνει λίγα χρήματα..και όταν της ανέφερα οτι υπάρχουν πελάτες μου που έχουν καταθέσει τα οριστικά χαρτιά για την αποταμίευση απο τον Μάρτιο (Κ. Μακεδονία) και δεν έχουν πληρωθεί ακόμη + οτι γκρινιάζουν τα συνεργεία, μου ανέφερε οτι το γνωρίζουν και οτι δεν ήμαστε οι μόνοι....ας ελπίσουμε οτι θα μπούν χρήματα..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γνωριζει κανεις τι γίνεται με την Αττική? Εχω ακούσει από την Πειραιώς - οτι μάλλον από 1/1/2014 δεν θα δεχονται νέες αιτήσεις!

Link to comment
Share on other sites

Ειχα πάρει τηλέφωνο στην Πειραιώς την περασμένη Πέμπτη για να δω γιατί έχει καθυστερήσει η τελική εκταμίευση για έναν πελάτη μου και ρωτησα γενικά (τι το θελα) αν υπάρχουν προβλήματα, και μου απάντησαν ότι μάλλον από 1/1/2014 δεν θα δέχονται νέες αιτήσεις. Επίσης σήμερα που έστειλα έναν πελάτη για προέγκριση του ζήτησαν να υπογράψει υπευθυνη δήλωση ότι αν τελικά δεν καταστεί δυνατή η πληρωμή των προμηθευτών μέσω του προγράμματος θα τους πληρώσει ο ίδιος. (θέλω να πιστευω ότι έχει καταλάβει και μου έχει μεταφέρει ακριβώς το τι του ζητήθηκε)...  

Link to comment
Share on other sites

Κάπου είχα διαβάσει ότι μέσω ΕΣΠΑ θα δινόντουσαν και άλλα χρήματα αλλά μάλλον ήταν προεκλογικό....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η διορθωμένη ΚΥΑ 22-10-2013 στο διαύγεια: http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/ada/%CE%92%CE%9B%CE%93%CE%9B0-1%CE%940 (ημ/νία ανάρτησης 17/12/2013). Ήταν στο http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/ada/%CE%92%CE%9B1%CE%A00-95%CE%92 .

 

Με την απόφαση αυξάνεται ο προϋπολογισμός της άμεσης ενίσχυσης από 155 εκ. € σε 302,2 εκ. €.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.