Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. 2012 - Το ξαναχρεώνει η ΕΦΟΡΙΑ


sdim

Recommended Posts

Όσοι μπορείτε μπείτε στο TAXIS , πηγαίνετε πάνω στο "Προσωπ. Πληρ/ση" και πατήστε αριστερά στο " Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης"

Στην συγκεντρωτική κάτω σας εμφανίζει να χρωστάτε το ΕΕΤΗΔΕ του 2012;

Προσωπικά ξέρω πολλά άτομα που έχουν πληρώσει κανονικά τους λογαριασμούς και όμως τους το χρεώσανε ξανά. Σε λογαριασμό συγγενή που έχω πρόσβαση, ενώ πριν 2 εβδομάδες δεν υπήρχε χρέος ΕΕΤΗΔΕ τώρα το εμφάνισε. Υποψιάζομαι πως θα με ενημερώσει και ο λογιστής μου για το ίδιο για εμένα.

 

Σε εσάς το έχει εμφανίσει;

 

Κάτι μου λέει πως έγινε σκόπιμα. Αν όντως κάποιος δεν είχε πληρώσει το ΕΕΤΗΔΕ το 2012, δεν  θα έπρεπε να του έρθει να το πληρώσει τον 1ο του 2013 αντί για τον 1ο του 2014;

Edited by sdim
Link to comment
Share on other sites

Τελικά το πρόβλημα είναι γενικευμένο

Το εετηδε δεν φαίνεται πληρωμένο στην ΔΟΥ εφόσον είχε πληρωθεί σε εταιρεία ενέργειας που έκλεισε ή πληρωθηκε εστω και μια μέρα εκπρόθεσμα ο λογαριασμος

 

http://www.protothema.gr/economy/article/343139/na-plirosoume-to-haratsi-tis-dei-pou-ehoume-idi-plirosei-zita-i-eforia/

 

Είδα και σε εμένα πώς έχουν χρεώσει το χαράτσι. Είχα πληρώσει τον λογαριασμό μέσω ebanking τελευταία μέρα και μάλλον το σύστημα της ΔΕΗ ενημερώθηκε την επόμενη.

Link to comment
Share on other sites

να σάς πώ τί έγινε σε πολλές περιοχές. Πολλοί εξόφλησαν όλους τούς λογαριασμούς ώς 26 Ιουνίου (μου φαίνεται) ήταν η ημερομηνία που είχε βγάλει ανακοίνωση η ΔΕΗ και το υπουργείο αλλιώς από την επομένη θα πήγαιναν στη ΔΟΥ και έμενε μόνο το υπόλοιπο ρευματος. Αρα νόμιζαν ότι τελείωσαν. Αμ δέ. Ομως ανατρέχοντας στου λογαριασμούς θα δούν ότι αν στην περιοχή τους είχε εκδωθεί λογαριασμός τέλη Μάρτη -αρχές Απρίλη με 4η από 5η δόση ΕΕΤΗΔΕ, στον επόμενο που εκδώθηκε τέλη Μάιου αρχές Ιουνίου ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Η 5η ΔΟΣΗ παρά την έστειλαν κατευθείαν εφορία. Αυτή η δόση εκκαθαρίστηκε τώρα τέλος Δεκέμβρη. Αυτό τα εξυπνοπούλια το έκαναν γιατί ο λογαριασμός θα είχε ημερομηνία λήξης π.χ 30 Ιουνίου μετά τίς 26 Ιουνίου και άρα δεν θα μπορούσδδαν να σού στείλουν στην ΔΟΥ κάτι που δεν έληξε. 

Ετσι και εγώ είχα πληρώσειι όλους και μάλιστα στην αρμόδια ΔΕΗ και τώρα χρωστώ την 5η από 5 δόσεις.

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

Όσοι χρωστάτε το χαράτσι μπορείτε να πάτε στην σελίδα http://link.minfin.gr/eidop απ'όπου μπορείτε να δείτε για ποιό ακίνητο είναι η οφειλή. Θα χρειαστείτε τους κωδικούς του Taxis.

 

Σε περίπτωση που η οφειλή αφορά ιδιοκτησία τρίτου και εκ'παραδρομής ο λογαριασμός βγαίνει στο όνομά σας μπορείτε να ενημερώσετε την ΔΟΥ και θα μεταφερθεί σε αυτόν το χρέος.

Edited by sdim
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.