Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

"Πρωταπριλιάτικα" πρόστιμα στους βενζινοπώλες


Engineer

Recommended Posts

Τσουχτερά πρόστιμα ύψους 100.000 ευρώ αλλά και αφαίρεση άδειας λειτουργίας έρχονται από τις αρχές Απρίλη σε όσους πρατηριούχους δεν έχουν συνδέσει έως τις 31 Μαρτίου τα συστήματα εισροών - εκροών των πρατηρίων τους με εκείνα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπ. Οικονομικών.

 

Ο πρώτος κύκλος των ελέγχων που θα πραγματοποιηθούν θα αφορά σε πρατήρια καυσίμων που λειτουργούν σε Αττική και Θεσσαλονίκη που είχαν ήδη την υποχρέωση να συνδεθούν μετά την 27 Αυγούστου 2013, αλλά για διάφορους κυρίως τεχνικούς λόγους καθυστερούσαν. Σύμφωνα με δήλωση στελέχους του υπουργείου Οικονομικών σε δημοσιογράφους, τελειώνει κάθε παράταση για τα πρατήρια αυτά.

 

Το υπουργείο αναμένεται να ανακοινώσει πως έως τις 3 Μαρτίου οι εγκαταστάτες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει όλα τα τεστ σύνδεσης, ώστε στις 31 Μαρτίου τα συστήματα εισροών-εκροών των πρατηρίων να είναι συνδεδεμένα on line με τα συστήματα της ΓΓΠΣ.

 

Μετά δε την παρέλευση της καταληκτικής προθεσμίας θα διεξάγονται έλεγχοι στους βενζινοπώλες που δεν φαίνονται συνδεδεμένοι κατά τις διασταυρώσεις της ΓΓΠΣ.

 

Πηγή: http://ered.gr/gr/ne...e.php?art=30217

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.