Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία του ΚΕΑΟ


ioulida_arxitekt

Recommended Posts

Μη γράφεται βλακείες. Αυτοί που χρωστάνε μεγάλα ποσά τα χρωστάνε από εγγυητικές. Αυτό που δεν έκανε το ταμείο τόσα χρόνια είναι να διεκδικήσει αυτά τα λεφτά ως όφειλε.Τώρα τα στέλνουν και καλά για είσπραξη... κλαϊν μαϊν... οι εταιρείες έκλεισαν/ οι οφειλέτες "έδιωξαν" ότι περιουσιακό στοιχείο είχαν πάνω τους, οπότε...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 76
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αλεξανδρε, μεχρι 500.000Ε καλυπτει το ταμειο σε εγγυητικες (δεν ξερω αν το ποσο αυτο αυξανεται).

Αλλα και παλι, ειναι εγγυησεις, δεν ειναι οφειλες.

Οταν ληξει το εργο, επιστρεφεις ενα χαρτι πισω, τιποτα παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

Αν δείτε τη λίστα οι μισοί είναι μικροοφειλέτες με ποσά από 5.000 μέχρι 15.000 ευρώ.  Αυτοί που χρωστάνε μεγάλα ποσά θα μπορούσε να τους κυνηγήσει το ταμείο μόνο του χωρίς να μπλέξει το ΚΕΑΟ. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μη το βλέπεις έτσι, δες στο συνολικό ποσό τι % έχουν οι μικροοφειλέτες

 

Για ανέλυσε το κάτι θες να πεις, αλλά δεν το κατάλαβα...

 

Στα γρήγορα, η λίστα είναι ολίγον τουρλουμπούκι..

Δεν μπορεί να τσουβαλιάζονται το ίδιο ελεύθεροι επαγγελματίες και εταιρείες. Τελείως διαφορετικά πράγματα... Αν η αντιμετώπιση είναι η ίδια εκτός από προχειρότητα του συστήματος, αποσκοπεί σε δόλο...

Κάποιος μηχανικός, πολύ εύκολα μπορεί να ξεπεράσει τις 5.000 που είναι το όριο. Αρκεί σε 1,5-2 χρόνια max, να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις εισφορές, λόγω αναδουλειάς, ανεργίας (πραγματικής) διαφόρων προβλημάτων... Αυτός δεν μπορεί να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με τον εργοδότη που συνεχίζει και παίρνει δουλειές όντως χρωστώντας εισφορές στους εργαζομένους του, (στέλνοντας τους επίσης με τη στάση του στο ΚΕΑΟ) ή να μην τους πληρώνει καν!!

 

Οταν μιλάμε για ποσό 25εκ....δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Εκεί δεν υπάρχει κάποιος να του πει...Ρε μεγάλε που πας το έχεις ξεχειλώσει... Κατά τα άλλα κυνηγάμε τους άνεργους να τους πάρουμε τα σπίτια και οι μεγάλοι να κρύβονται πίσω από κινητοποιήσεις ανθρώπων ανασφάλιστων, με σοβαρά προβλήματα υγείας που παράλληλα κινδυνεύουν να μείνουν και στο δρόμο....

 

Σε αυτό το κράτος δεν θέλω να ζω και δεν θέλω να συμμετάσχω...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Θέλω να πώ οτι στο συνολικό ποσό "οι μηχανικοί" που εμφανίζουν φυσιολογική αδυναμία πληρωμής των ασφαλίστρων είναι κάτι λιγότερο απο 1% στο συνολικό ποσό απο τα 44 άτομα.Αναρωτιέμαι ποιος σκαρφίστηκε ,πότε πρόλαβε και το όφελος έχει με το να ξεκινήσει αυτη τη διαδικασία.....Με λίγα λόγια, τα μαλακομπουκώματα για άλλη μια φορά και δεν μιλάω για το ΤΣΜΕΔΕ, μιλάω για συντεχνίες που  χρησιμοποιούν  τη κρίση του επαγγέλματος και την ανέχεια των μηχανικών για να σβήσουν χρέη ετών.

 

1ον.Τα παλικάρια που ζητάνε να ξεσηκωθούμε να πάνε να @@@@.Πρώτα θα ξεσηκωθούμε στο να πληρωθούν τα υπέρογκα ποσά και φυσικά Νέοι Μηχανικοί με χρέη στο ΤΣΜΕΔΕ θα παγώσουν τις οφειλές, χωρίς προσαύξηση η άλλες μ@@@ ς που σκαρφίζονται οι ειδικοί.Επίσης Μηχανικοί που τόσα χρόνια έδειξαν οτι σέβονται το ταμείο και τούς συναδέλφους θα πρέπει να έχουν πολύ ευνοϊκή μεταχείριση με τους ίδιους όρους των νέων μηχανικών.Τέλος, ενημερώνω οτι όλοι μας ήμαστε ΜΕΤΟΧΟΙ του ΤΣΜΕΔΕ, και ώς μέτοχος λέω "Φίλε εσύ μετα 24,000,000 ευρώ χρέος να πάς να @@@"

 

2ον Βλέπω οτι οι αλλαγές έρχονται απανωτές, ομαδούλες ξεφυτρώνουν κάθε μέρα,σωτήρες παντού!!

 

3ον.Υπάρχει πλήρης αποχαύνωση των εγκεφάλων μας.

 

4ον.Τα ονοματάκια γιατί έφυγαν απο τη λίστα; έχει κάποια απόρρητη διαβάθμιση το έγγραφο και δεν το ξέρω; 

 

 

Το κουστουμάκι του ταμείου καλά έκανε και βγήκε, η μόνη βλακεία τους και θα έπρεπε να ντρέπονται είναι που έβαλαν ανάμεσα σε τέτοια ποσά  οφειλές μηχανικών 4ετίας max, όσο και η κρίση.Είσαστε απλά εγκεφαλικά ανάπηροι.Τρέχοντας θα στηρίξω τη προσπάθεια αυτή!!! 

 

Και για να μην ξεχάσω πάλι,εσείς όλοι με τα 7ψήφια νουμεράκια να πάτε να @@@@, δεν ξοδεύω ούτε μια θερμίδα  για τη πάρτη σας!!!.Ο αγώνας αφορά όσους ταλαιπωρούνται.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τώρα μετά την δημοσιοποίηση μέρους της λίστας που φαίνεται ποιοι είναι αυτοί που χρωστάνε το 99% των οφειλών τι έχουν να πουν οι νέοι πρωτεργάτες του κινήματος διαμαρτυριών στο ΤΣΜΕΔΕ ioulia_arxitect και ο άλλος ο mdkarch ???

Που κανονικά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα έπρεπε να παρακαλούσαν να δοθεί η λίστα και να ξημεροβραδιαζόντουσαν πάνω από ΚΕΑΟ για το πως αυτό θα χρησιμοποιούσε την λίστα (αν δλδ θα ξεκίναγαν από τους μικρούς ή τους μεγάλους)

 

Συμπερασματικά ή αφελής είναι (μάλλον) ή (δεν θέλω να το πιστέψω) βαλτοί για να θολώσουν τα νερά και να γλιτώσουν οι μεγαλοκαρχαρίες.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.