Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Διαγωνισμός για τρία (3) βιβλία ΝΟΚ - Κωδικοποίηση & Ανάλυση της Αρχ. Μηχανικού, Ελένη Μπούτου-Λεμπέση


Engineer

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες...

 

Πρέπει ο αριθμός των πόστς να αυξηθεί γενναία προς τα επάνω. Και σε όλα τα σοβαρά φόρουμ το ίδιο ισχύει. Φυσικά εμφανίζεται το φαινόμενο του να κάνει κάποιος πόστ για οτ θεαθήναι, αλλά επειδή εδώ δε πρόκειται για τεχνολογικό φορουμ, όπου μπορεί να γράψει κανείς 50 ποστ με οτινανισμούς, δύσκολα θα καθήσει να ασχοληθεί, μονο και μονο για να εχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα διαγωνισμό.

Χαρακτηριστικά αναφέρω, πως σε φόρουμ τεχνολογίας, έχει και όριο ποστ για τις αγγελίες. Ωστε να μην υπάρχουν διάττοντες αστέρες που βάζουν κατα κόρον αγγελίες.

 

Μπείτε στον διαγωνισμό πχ που τρέχει για το βιβλίο. Μετρήστε πόσοι έχουν απο 5 ποστ και κάτω (που μπηκαν δηλ για το διαγωνισμό και μόνον-που δεν μπήκαν καν στο κόπο να διαβάσουν τους όρους). Θα'ναι καμμια 5-6 σελίδες; μετρήστε και πόσοι έχουν 5-10 ποστ απο την άλλη.

ΚΑι επειτα περισσευουν τα γνωστά μέλη.

 

Με παράκληση, να διαβαστεί απ'τους μοντς.

 

Υ.Γ. εάν πάλι, οι διαγωνισμοί είναι ελεύθεροι, για απώτερους σκοπούς, πχ για να γίνει ευρύτερα γνωστό το φορουμ, ή για να αποκτήσει 200 μέλη παραπάνω, λόγω διαφημίσεων, πηγαίνω πάσο...Δεν μας πέφτει και λόγος μέχρι εκεί, διότι κάποιος πληρώνει για να ειναι ονλαιν αυτό το φορουμ.

Link to comment
Share on other sites

Δουλεύει ο παραπάνω σύνδεσμος; Έχω δοκιμάσει μερικές φορές σήμερα και χτες από διαφορετικούς υπολογιστές και δεν ανοίγει η σελίδα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής...Σκάνε πάντα μα πάντα σε ανάλογους διαγωνισμούς, άτομα από το πουθενά στην κυριολεξία....0,2,4 πόστ και λένε "μέσα και εγώ..". Δηλαδή πως γίνεται? Κάνει ο άλλος εγγραφή και χτυπάει στο διαγωνισμό κατευθείαν, και μετά εξαφανιζόλ?

Γκουγκλάροντας του βγαίνει ο διαγωνισμός και σου λέει, ας κάνω εγγραφή να πάρω μέρος? Είναι μέλος και εμφανίζεται μόνο σε διαγωνισμούς? (Καλά πως? Τσεκάρει το φόρουμ κάθε 3 και λίγο μην βγει κανένας διαγωνισμός?)

Δηλαδή κάποια πράγματα μυστήρια.....

 

 

ΥΓ. Α, μέσα και εγώ, καλή επιτυχία σε όλους.. :smile:  :smile:  :smile:

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.