Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επείγουσα αγωνιστική κινητοποίηση


GRTOPO

Recommended Posts

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ:

 

"ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΣΤΙΣ 13.30 ΜΜ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 27 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΥ (ΕΤΑΑ/Τομέας Υγειονομικών)

 

Σε μια ακόμη προκλητική ενέργεια απέναντι στους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ προχώρησε ο κ. Σελλιανάκης, προσπαθώντας να ακυρώσει τις κινητοποιήσεις του ΤΕΕ, των Φορέων και των συλλογικοτήτων των μηχανικών, συγκαλώντας έκτακτο ΔΣ του ΕΤΑΑ στα γραφεία του Πρώην ΤΣΑΥ (Αχαρνών 27) στις 13:30.

 

Μια ακόμη μεθόδευση που δείχνει τη λειτουργία του κ. Σελλιανάκη απέναντι στους Φορείς και τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ.

 

Δηλώνουμε ότι όποτε και όπου ο κ. Σελλιανάκης συγκαλέσει συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΤΑΑ, νόμιμα ή παράνομα, θα είμαστε εκεί.

 

Οι κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων εις βάρος 50.000 μηχανικών δεν θα περάσουν!

 

Το ΤΕΕ καλεί τους διπλωματούχους Μηχανικούς, να αντιδράσουν άμεσα και αποτελεσματικά απέναντι στη νέα προκλητική και πραξικοπηματική απόπειρα του προέδρου του ΔΣ ΕΤΑΑ, ο οποίος επιμένει να κινήσει τη διαδικασία κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων, μέσω του Κέντρου Είσπραξης

Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ). Η απειλή των κατασχέσεων ενεργοποιείται εις

βάρος δεκάδων χιλιάδων επιστημόνων, ιδιαίτερα εις βάρος περί των 50.000 διπλωματούχων Μηχανικών, λόγω ασφαλιστικών οφειλών, ενώ ολόκληρος ο επιστημονικός κόσμος, που μαζί με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία μαστίζεται από την κρίση, αντικειμενικά και εύλογα αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις οφειλές του, λόγω της οικονομικής ύφεση και της εκρηκτικής ανεργίας.

Σε σταθερή συνεννόηση με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση, παραμένοντας άκαμπτος και αμετανόητος, ο πρόεδρος του ΔΣ ΕΤΑΑ Α. Σελλιανάκης, ο οποίος με απόφαση της ΔΕ ΤΕΕ έχει κηρυχθεί «ανεπιθύμητο πρόσωπο» για το ΤΕΕ και τους διπλωματούχους Μηχανικούς κάνει άλλη μία απέλπιδα προσπάθεια, παραβιάζοντας τους κανόνες νομιμότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του ΔΣ ΕΤΑΑ, να κινήσει αυτός μόνος του, τις διαδικασίες κατασχέσεων εις βάρος των ασφαλισμένων μελών του ΕΤΑΑ για ασφαλιστικές οφειλές. Επιδιώκοντας να παρακάμψει την σταθερή αγωνιστική παρουσία και αντίδραση των διπλωματούχων Μηχανικών και άλλων επιστημόνων, που με τις κινητοποιήσεις τους στα κεντρικά γραφεία του ΕΤΑΑ στην οδό Μάρνη 22 επί σειρά μηνών λειτουργούν ως ανάχωμα στις παράνομες και μονομερείς μεθοδεύσεις του, ο κ Σελλιανάκης αλλάζει τόπο, ημέρα και ώρα, συγκαλώντας εκτάκτως το ΔΣ ΕΤΑΑ την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 στα γραφεία του Πρώην ΤΣΑΥ (ΕΤΑΑ/ Τμήμα Υγειονομικών).

Επιδιώκει κάλυψη των ενεργειών του και να δρομολογηθούν οι ισοπεδωτικές και επαίσχυντες αποφάσεις του. Θα μας βρει για άλλη μια φορά μπροστά του και οι μεθοδεύσεις των κατασχέσεων δεν θα περάσουν!

 

Η κυβέρνηση και ο διορισμένος από αυτήν πρόεδρος του ΔΣ ΕΤΑΑ, κατ΄ εντολή της «τρόικας των δανειστών», μαζί με τα «κοράκια της αγοράς», που διψούν για κατασχέσεις των όποιων περιουσιακών στοιχείων δημιουργήθηκαν από τον ιδρώτα και το αίμα των ελλήνων πολιτών και των οικογενειών τους σκληραίνουν τη στάση τους. Οι νέες μεθοδεύσεις του προέδρου του ΔΣ ΕΤΑΑ εκδηλώνονται την ίδια ώρα, που οι αγώνες των Μηχανικών και των άλλων επιστημονικών κλάδων εξουδετερώνουν τα σχέδια των μαζικών κατασχέσεων, ενώ πόρισμα-καταπέλτης του «Συνηγόρου του Πολίτη», που εκδόθηκε μετά από μαζικές προσφυγές ενδιαφερομένων απενεργοποιεί το ΚΕΑΟ, ακυρώνει τις κατασχέσεις και ζητά τόσο για τις ασφαλιστικές οφειλές να ισχύσουν «ρεαλιστικές και εξυπηρετήσιμες ρυθμίσεις».

Στο πλαίσιο των σταθερών αποφάσεων, που με εισηγήσεις του προέδρου ΤΕΕ Χρήστου Σπίρτζη έχει λάβει η Διοικούσα Επιτροπή, το ΤΕΕ καλεί τους διπλωματούχους μηχανικούς στην πρώτη γραμμή της κινητοποίησης και του διεκδικητικού αγώνα για τα μεγάλα ανοιχτά θέματα στο ασφαλιστικό των μηχανικών. Οι αγώνες του ΤΕΕ σε κοινό μέτωπο με τους συλλόγους και τις συλλογικότητες των μηχανικών αλλά και το σύνολο των επιστημονικών φορέων έχουν φέρει καρπούς και συνεχίζονται μέχρι την τελική δικαίωση.

 

Από το ΤΕΕ"

 

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΗ.

ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΚΕΙ!

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ .... ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΣΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

ΟΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ... ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕΔΟΘΕΥΣΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΤΑΑ..... ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!!!!

 

Click here to view the είδηση

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Αν  υποθεσουμε  οτι  χρωστανε  40  χιλα  μηχανικοι   και  στην  αττικη 

ειναι  πχ  20 χιλ  στις  συγκεντρωσεις  δεν  πατανε  ουτε  100  ατομα 

για  ενα   θεμα  που  θα  καταστησει  εντος  ετους  εως  2  ετιας  μηχανικους  εκτος 

επαγγελματος   και  πολλους  απο τους  μηχανικους   με  τεραστια  χρεη  στην  εφορια  .

  μονο  με  δυναμικη  παρουσια  και  διαμαρτυρια  χιλ  μηχανικων    μπορει  να  λυθει 

η  επικειμενη  αυξηση  εισφορων  και  οι  δημευσεις  περιουσιων   .

οι  αυξησεις  εχουν  ηδη  αποφασιστει  αν  δεν  αντιδρασουν  οι  μηχανικοι  πιθανοτατα 

να  εφαρμοστουν   απο  το  επομενο  ,  ισως  το  μεθεπομενο  χαρτακι .

Link to comment
Share on other sites

Εμείς από την επαρχία έχουμε λίγη δύναμη. Βασιζόμαστε σε εσάς, αλλά δεν βλέπω καμία ουσιαστική αντίδραση ρε παιδιά. Διαβάζω για 100 και 200 άτομα στις συγκεντρώσεις, εμ δεν πάει έτσι. Οι φαρμακοποιοί πετυχαίνουν τα δικά τους, οι συμβολαιογράφοι επίσης. Συνάδελφοι πιάστε γερά και δώστε βροντερό παρών!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

υπαρχει λογος που γινονται ολα αυτα ,η τραπεζα Αττικης καιγεται για ανακεφαλαιοποιηση

 

http://www.inewsgr.com/89/oneira-therinis-nyktos-ta-peri-diaspasis-leei-i-attica.htm

 

τα αντιστοιχα ταμεια των φαρμακοποιων,των συμβολαιογραφων κλπ, δεν ειναι μεγαλομετοχοι σε τραπεζες,αυτη ειναι η διαφορα συναδερφοι.

 

 

50000 μηχανικοί......αν υποθέσουμε ότι κατά μέσο όρο χρωστάνε από 10000 ευρώ (2 χρονιές δηλαδή μαζί με το πρόστιμα) ,μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 500 εκατομμυρίων ευρώ. Υπερκαλύπτεται το πόσο που θέλει η κωλοτράπεζα για να ανακεφαλαιοποιηθεί και μένουν και άλλα εκατό εκατομμύρια για να δανείσει και κανένα διεφθαρμένο πολιτικό κόμμα,εκλογές έρχονται.

Edited by tasanto
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή παίζουν ρόλο τα νούμερα? Οι συμβολαιογράφοι και οι φαρμακοποιοί είναι περισσότεροι στις κινητοποιήσεις τους ή άλλα πράγματα παίζουν ρόλο?...Δεν ξέρω ρωτάω...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

οι  φαρμακοποιοι  εχουν  κλειστα  τα  φαρμακεια  δευτερα  τριτη   ΟΛΟΙ   μαζι 

οι  ταξιτζηδες  το  καλοκαιρι  του  2012  ηταν  ΟΛΟΙ  μαζι  και   εσπασαν  τον  ραγκουση

το  ιδιο  και  το  κλειστο  επαγγελμα  των  μεταφορων  ΟΛΟΙ  μαζι  κερδισαν  το  παγωμα  του  ανοιγματος  των  μεταφορων

οι  συμβολαιογραφοι  εχουν  να   κανουν  μεταβιβαση  εδω  και  δυο  μηνες  ΟΛΟΙ  μαζι  και  εχουν  παγωσει  τα  παντα

μεχρι  να   συμορφωθει  το  υπουργειο  με  τα  συμφεροντα  του  κλαδου

εμεις  δεν  μπορουμε  να  συμφωνησουμε ουτε  για  τα   αυτονοητα  επειδη  υπαρχει  μια  μεγαλη  πλειοψηφια  ακομα 

με  πολλα  φραγκα   στην  ακρη   .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τελευταία   στιγμή  η ανακοίνωση ... θέλω να έρθω από Πελοπόννησο αλλά δεν προλαβαίνω...  Πως είναι δυνατόν  να μαζευτούμε  έτσι ; 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.