Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Επείγουσα κινητοποίηση Δευτέρα 24 Μαρτίου στο ΕΤΑΑ 11 π.μ.


SynelefsiMixanikon

Recommended Posts

http://synelefsimixanikon.espivblogs.net/%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-24-03-14-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-1100%CF%80%CE%BC-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CF%83-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B1-%CE%BC%CE%AC/

 

 

Το ΔΣ ΕΤΑΑ δεν πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (ούτε στις 3,00 αρχικά, ούτε στις 5,00 αργότερα) λόγω μη απαρτίας των μελών.

 

Τη Δευτέρα θα συγκληθεί στις 11,00πμ εκτάκτως,  σε συνέχιση της Πέμπτης που ο πρόεδρος ΕΤΑΑ εγκατέλειψε για άλλη μια φορά την αίθουσα, αλλά και της  Παρασκευής που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας.

 

Ενημερωτικά για την Παρασκευή στο ΕΤΑΑ εν αναμονή του ΔΣ που δεν έγινε:

Ο  Σελλιανάκης  λέγοντας σε συνάδελφο με κάμερα ότι δεν θα μπορέσει να φωτογραφήσει ένα έγγραφο που κρατούσε,  κατηγορώντας τον και λέγοντας τα δικά του, τον έσπρωξε και μετά δείχνοντας στον υπάλληλο σεκιούριτι άτομο που διαμαρτυρόταν λέγοντας ότι δεν μπορεί να χειροδικεί σε βάρος των ασφαλισμένων, του ζήτησε (στον σεκιουριτά) να απομακρύνει από τον προθάλαμο των γραφείων τη συγκεκριμένη συνάδελφο που του έλεγε ότι δεν έχει δικαίωμα να χειροδικεί, ενώ τη  βία την ασκούσε ο ίδιος…

Μετά ο σεκιουριτάς, ζητούσε να κάνουμε ησυχία γιατί μιλούσε ο πρόεδρος, σαφώς υπερβαίνοντας τα καθήκοντα του…με περισσό ζήλο..

 

ΟΛΟΙ τη Δευτέρα στο ΕΤΑΑ!!!! Δε θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Καλά όλα αυτά ρε παιδιά μαζί σας 100%, αλλά ο Σελλιανάκης το μισθό του τον παίρνει βρέξει χιονίσει και μάλιστα παχυλό....Ο συνάδελφος που καλείται να τρέχει κάθε τρεις και λίγο πως και πότε θα δουλέψει? Ξέρω θα μου πείτε όσοι μπορούν, αλλά 2 μήνες τώρα και αποτέλεσμα δεν έχουμε...

Link to comment
Share on other sites

χρειάζονται επειγόντως χρήματα,η τράπεζα αττικής έχει σοβαρό πρόβλημα,από αύριο κλείνει 8 καταστήματα και έχει ήδη αποφασιστεί μείωση αποδοχών των εργαζομένων. Θέλει 400 εκατομμύρια άμεσα για να μπορέσει να κάνει τη νεα ανακεφαλαιοποίηση,διαφορετικά περνά και αυτή στο ΤΧΣ.Αν συμβεί αυτό φυσικά το τσμεδε χάνει το 51% και πολλοί τις θεσούλες τους.

 

Δείτε και αυτό όμως......

 

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231305591

Edited by tasanto
Link to comment
Share on other sites

ikaros13... κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι δεν έχουμε αποτέλεσμα. Έλα μία φορά στην Ανοιχτή Συνέλευση να δεις τι έχει καταφέρει μία μερίδα μηχανικών και μην είσαι τόσο ισοπεδωτικός.

 

Αύριο όλοι μαζί στο ΕΤΑΑ για να δώσουμε ακόμα μία μάχη. Έχουμε τόσους μήνες που κερδίζουμε όλες τις μάχες. Δεν έχει ακόμα λειτουργήσει το ΚΕΑΟ χάρη στις κινητοποιήσεις και επίσης έχουμε αποτρέψει τις κατασχέσεις των σπιτιών μας. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.