Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανήκουστες ενέργειες του πρόεδρου του ΕΤΑΑ


Engineer

Recommended Posts

Κλείδωσε εκτός του ορόφου της αίθουσας συνεδρίασης Μέλη του ΔΣ, ώστε να τα αποκλείσει από τη συνεδρίαση !

 

Το ΤΕΕ με δελτίο Τύπου κατήγγειλε πρωτοφανείς και έξω από κάθε λογική μεθοδεύσεις μετέρχεται ο πρόεδρος του ΕΤΑΑ (Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων) Αντώνης Σελλιανάκης, προκειμένου να αντιπαρέλθει τις αντιδράσεις των μηχανικών για την απαράδεκτη εμμονή του να προωθήσει την εντολή του υπουργού Εργασίας για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από τους μηχανικούς που αδυνατούν να καταβάλουν τις ασφαλιστικές εισφορές, λόγω της ανεργίας στην οποία τους έχουν οδηγήσει τα «μνημονιακής» αφετηρίας και έμπνευσης μέτρα της κυβέρνησης.

 

Επί δυο συνεχείς ημέρες (τη Δευτέρα 31/3 και Τρίτη 1/4/2014 ) απέκλεισε παρατύπως και παρανόμως από τη συνεδρίαση του ΔΣ τον αντιπρόεδρο του ΕΤΑΑ και πρόεδρο Τομέα Μηχανικών και ΕΔΕ, Γιάννη Γαμβρίλη, καθώς και το τακτικό Μέλος του ΔΣ του ΕΤΑΑ, Θεόδωρο Βασιλείου, κλειδώνοντας την πόρτα του κτιρίου και δίνοντας εντολή στους άνδρες της εταιρείας φύλαξης (security!!!) να απαγορεύσουν την είσοδο σε οποιονδήποτε !

 

Με αυτήν την πρακτική χθες δεν υπήρχε, με ευθύνη του Προέδρου του ΕΤΑΑ, νόμιμη απαρτία, όπως αποδεικνύεται στο video που αναρτάται στην ιστοσελίδα μας.

 

 

 

Πρόκειται για δίχως προηγούμενο ενέργεια, η οποία αποδεικνύει την αήθη αντίληψη με την οποία ο πρόεδρος του ΕΤΑΑ διοικεί το Ταμείο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται απέναντι στο σύνολο των ασφαλισμένων.

 

Ο πρόεδρος του ΕΤΑΑ, έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο, κατά απολύτως πραξικοπηματικό τρόπο επιχειρεί να εκβιάσει αποφάσεις, να νομιμοποιήσει παράνομες πρακτικές και μεθοδεύσεις και κυρίως να κινήσει τη διαδικασία κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων, μέσω του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) για τους ασφαλισμένους Μηχανικούς, Δικηγόρους και Επιστήμονες.

 

Δυστυχώς, οι μεθοδεύσεις του κ. Σελλιανάκη βρήκαν ανταπόκριση σε Μέλη του ΔΣ του ΕΤΑΑ, εκπροσώπους Φορέων, που συνεδρίασαν με κλειδωμένες πόρτες του Ταμείου και των κλιμακοστασίων του κτιρίου ξεπερνώντας τη στοιχειώδη στάση αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας.

 

Ιδιαίτερη δυσφορία προκάλεσε η συμμετοχή στην παράνομη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΤΑΑ του Εκπροσώπου της ΠΕΔΜΕΔΕ, κ. Λαζαρόπουλου, στον οποίο απευθύνθηκε ο πρόεδρος του ΤΕΕ με την απαίτηση της παραίτησής του από Μέλους του ΔΣ του ΕΤΑΑ.

 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι τόσο της Δευτέρας, όσο και της Τρίτης συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΤΑΑ συγκλήθηκαν εκτάκτως και είναι παράνομες, αφού αποκλείσθηκαν μεθοδευμένα και σκοπίμως Μέλη του ΔΣ

 

Χρήστος Σπίρτζης Πρόεδρος ΤΕΕ: »Οι μεθοδεύσεις αυτές δεν θα περάσουν»

 

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης, «οι μεθοδεύσεις αυτές δεν θα περάσουν. Ο αγώνας των μηχανικών φέρνει αποτελέσματα και συνεχίζεται ως την οριστική και δίκαιη επίλυση των ασφαλιστικών αιτημάτων των μηχανικών. Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Εργασίας φέρουν πλέον όλη την ευθύνη για την επιλογή του προέδρου του ΕΤΑΑ και τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις υπάρχουν στη λειτουργία του ΕΤΑΑ».

 

Πηγή: http://web.tee.gr/an...edroy-tou-etaa/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Με όλα αυτά που ζούμε καθημερινά δεν με εκπλήσει  καθόλου αυτή η εξέλιξη... αναμένονται τα χειρότερα και άντε να δώ πότε θα  ξυπνήσουμε.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Οι διαπιστώσεις δεν αρκούν, πρέπει να κινητοποιηθούμε άμεσα και να πλαισιώσουμε το ΤΕΕ σε όλες του τις ενέργειες.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, δυστυχώς έχουν καταλάβει όλοι οι "κυβερνώντες", πόση αδιαφορία δείχνουμε για του τι γίνεται δίπλα μας αλλά δεν μας έχει αγγίξει ακόμη. Έτσι καλά μας κάνουν και δυστυχώς όταν η κεραμίδα θα πέσει στό δικό μας κεφάλι, τότε δεν μπορείς να αντιδράσεις γιατί είναι πολύ αργά.

Περαστικά μας.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Νταξ, είναι από τις περιπτώσεις που αν δεν φάει ξύλο δεν αλλάζει μυαλά.....Και αυτό από τον παράδεισο βγήκε...Απορώ πως κρατιούνται αυτοί που είναι δίπλα του.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Οχι, δεν πρεπει να φερθουμε σαν απολιτιστοι...

Μορφωμενοι ανθρωποι, επιστημονες...

Η βια ποτε δεν ηταν καλος συμβουλος...

Με εποικοδομητικο διαλογο ολα θα λυθουν....

 

...βρε ξυλο.... αλυπητα....

μας περνανε και για φλωρους... καταλαβες?

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Στην προσπάθεια σας να αντιδράσετε γίνεστε χειρότεροι κι αυτούς.

Κατανοώ την οργή αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει αγριότητα και τραμπουκισμούς.

Η λύση είναι μια, ας δει στο επόμενο Δ.Σ. από το παράθυρό του 10.000 άτομα στο δρόμο να φωνάζουν και να δεις για πότε θα ''λυγίσει''...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τα παραπανω μου θυμιζουν παρθενες που δυστυχως μολις προτοσυναντησαν τον ερωτα της ζωης τους, αγαπητοι κυριοι ο φοβος ειναι σεβασμος μην περιμενετε κατανοηση απο δοσυλογους και προδοτες, μονο με σθεναρη αντιπαραθεση θα σωσουμε κατι για την επομενη γενια. Και ο Mr Spirtzis να θυμαται τις πραξεις του και να προβληματιζεται για τις συμφωνιες του.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.